Δύσκολο θέμα ο… φορ για τον ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης30 Ιουνίου 2021

Επιτρέψτε μας, να θεωρούμε πέρα για πέρα ορθή την προσέγγιση διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτήν, που πρέπει να τηρείται με θρησκευτικό ζήλο για την ισορροπία αποδοχών στα αποδυτήρια της ομάδας της. Κατά κανόνα βεβαίως, βεβαίως προσέγγιση αλλά… Ορθή κι ασφαλή για υγιή αποδυτήρια.

Ως εκ τούτου παρακολουθούμε με πολλή περιέργεια όσα λέγονται κι ακούγονται – επί παραδείγματι - περί Νέλσον Ολιβέιρα. Το κασέ του οποίου, κατά πως λέγεται κι ακούγεται, είναι κατά πολύ υψηλότερο από εκείνα τα οποία… ευδοκιμούν στα αποδυτήρια της Τούμπας. Κασέ μάλιστα, τα οποία έχουν δώσει κι έχουν περάσει εξετάσεις με (σχεδόν…) άριστα!

Δεν υποτιμούμε και δεν υπερεκτιμούμε ουδενός παίκτη το κασέ. Δεν είμαστε τέτοιοι, ακόμη κι ως εμπειρογνώμονες, για να το πράξουμε. Και φυσικά, δεν γνωρίζουμε όσα γνωρίζουν περί του θέματος η διοικητική και η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα κι όλα…

Μετρούμε όμως… Μετρούμε όμως, ξανά και ξανά κουβέντες ειπωμένες από επίσημα χείλη, σχετικές με το θέμα μας σήμερα. Προσθέτουμε. Αφαιρούμε. Δε μας βγαίνει άθροισμα ή έστω υπόλοιπο!

Κι εάν σε μία ακαδημαϊκή συζήτηση… θερινής νυκτός γινόταν θέμα περί του Πορτογάλου τέως φορ της ΑΕΚ… Λέμε τώρα… Θα επιμέναμε στην παρέα μας πως πάνω από αυτόν θεωρούμε χρησιμότερους στον ΠΑΟΚ και τον Κάρολ Σφιντέρσκι και τον Μίκαελ Κρμέντσικ.

Μήτε αποφασίζουμε βέβαια, εμείς, μήτε μας πέφτει λόγος για τις μεταγραφές. Γενομένης σχετικής συζήτησης πάντως, θεωρούμε πως δε θα άρεσε σε οποιονδήποτε του ΠΑΟΚ, να θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα… Πανάκεια!

Και να μη λησμονούμε, πως ο «δικέφαλος» πετούσε και κέρδισε τίτλους τα τελευταία χρόνια χάρη κυρίως, στην άμυνα του. Στην παρελθούσα δε, αγωνιστική περίοδο …σερνότανε εξ αιτίας της. Μέχρι να την βελτιώσει και να απογειωθεί κατακτώντας ακόμη έναν τίτλο…

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι και για τον Μίκαελ Κρμέντσικ φυσικά, τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια. Ναι μεν, ο Πολωνός έχει ακόμη συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος από αύριο δεν είναι καν δανεικός. Λήγει το δικό του συμβόλαιο. Ο ένας έχει ήδη εκδηλώσει σαφή πρόθεση, να επιστρέψει στην πατρίδα του. Και στην ομάδα της καρδιάς του, την Σλάβια. Ο άλλος; Περιμένει πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Και την ίδια ώρα στην πατρίδα του θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτηση του. Περίπτωση την οποία ουδόλως αποκλείουν στην Τούμπα.

Με λίγα λόγια; Δεν είναι εύκολη η διευθέτηση του θέματος με τον σέντερ φορ, τον οποίο – κυριολεκτικά – απαιτεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Δύσκολη είναι κι εύστοχους χειρισμούς θέλει, ο ΠΑΟΚ για να ωφεληθεί. Και στο κάτω κάτω της γραφής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ… Η διοικητική ηγεσία έχει και το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι. Απλά, ο χρόνος δε θα κυλά για πολύ υπέρ τους!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.