«Δύσκολα θα δοθεί η ρήτρα Γιαννούλη, μπορεί η Μαλάτια για Φετφα»

Metrosport Team08 Μαΐου 2020

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες της Τουρκίας σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος της Fanatik, Χακάν Ατεσλερ, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχουν παραθυράκια που θα τις δώσουν τη δυνατότητα να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Για την περίπτωση του Γιαννούλη σημείωσε ότι η Μπεσίκτας δύσκολα θα μπορέσει να καταβάλλει το ποσό της ρήτρας ενώ μια πιθανή ανταλλαγή με Λαρίν και Μερίν δεν θα τη δεχθεί ο ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, για το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, από την τουρκική χώρα επισήμανε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των ομάδων αλλά τόνισε ότι η Μαλατιασπορ έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μπορεί η Μπεσίκτας να δώσει τη ρήτρα του Γιαννούλη: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο για την Μπεσίκτας να δώσει τη ρήτρα και ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Γιαννούλη».

Για ανταλλαγή με Λαρίν και Μιρέν: «Δεν θα το δεχθεί αυτό ο ΠΑΟΚ καθώς ο Γιαννούλης δεν μπορεί να συγκριθεί σε επίπεδο ποιότητας με τους δύο αυτούς παίκτες».

Για το ότι ο Γιαννούλης θέλει να αγωνισθεί σε καλύτερο πρωτάθλημα: «Είναι ποιοτικός. Είναι νεαρός και είναι λογικό να θέλει να πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα και σε ένα πιο φημισμένο κλαμπ. Ωστόσο, στην Τουρκία υπάρχει κάτι ανοιχτό καθώς μια ομάδα θα πάει στην Ευρώπη εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Τότε τα πράγματα ίσως να αλλάξουν αλλά τώρα οι ομάδες έχουν βυθιστεί. Η Μπεσίκτας έχει μεγάλο πρόβλημα καθώς δεν κατάφερε να πουλήσει κάποιους παίκτες που ήθελε και θα μειώσει αισθητά τους μισθούς»

Για ενδιαφέρον από Τουρκία για Ιντέγε: «Η Φενερμπαχτσέ έχει προβλήματα. Έχει προτάσεις για τον Μούριτς από την Ιταλία. Όμως οι προτάσεις είχαν γίνει πριν τον κορωνοϊό και δεν ξέρουμε εάν θα είναι στο ίδιο επίπεδο πλέον. Η Μαλάτια έχει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει αυτά τα χρήματα».

Για το ενδιαφέρον για Φετφατζίδη: «Η Τραμπζονσπόρ δεν έχει τα λεφτά αλλά είναι συμμαζεμένη ομάδα που επενδύει σε νεαρούς παίκτες και τώρα είναι σε διαπραγμάτευση για να πουλήσει παίκτης της κοντά στα 20 εκατομμύρια. Υπάρχει η δυνατότητα να δώσει το ποσό αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.