Δυσαρέσκεια του ΠΑΟΚ για τον Τσαγκαράκη με επιχειρήματα

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Μπορεί το ματς κόντρα στον Ιωνικό να έφερε κυρίως χαμόγελα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την πειστική εμφάνιση της ομάδας, όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόδοση του διαιτητή Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις χαρίστηκε στους παίκτες των γηπεδούχων.

Είναι χαρακτηριστική η έντονη δυσαρέσκεια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απευθύνθηκε... μέχρι και στους τηλεθεατές, απορώντας πώς το μαρκάρισμα του Ρομαό στον Κωνσταντέλια δεν τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού να βρισκόταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ, όμως ήταν εμφανής και στους τηλεθεατές ο εκνευρισμός που προκλήθηκε στον πάγκο του Δικεφάλου μετά τη μη αποβολή του Γάλλου την οποία διαδέχτηκαν και άλλες κακές αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι.

Ο Τσαγκαράκης έμοιαζε να «βολεύτηκε» με την έκβαση του αγώνα, αφού τα παράπονα του ΠΑΟΚ, αφορούν κυρίως περιπτώσεις σε ένα σημείο που το παιχνίδι έμοιαζε ήδη «τελειωμένο», με τον Έλληνα ρέφερι να βρίσκει χώρο για να κάνει δημόσιες σχέσεις, με δεδομένο πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν σχεδόν αδύνατο να επηρεαστεί.

Ιδιαίτερη δυσαρέσκεια προκάλεσε στους «ασπρόμαυρους» και η γενική ατιμωρησία σε σκληρά μαρκαρίσματα του Ιωνικού μετά το 0-3, με αποκορύφωμα αυτό του Ιωαννίδη πάνω στον Ντάντας το οποίο τον τραυμάτισε, ευτυχώς προσωρινά, σε μια φάση που και πάλι ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Τέλος, αίσθηση προκάλεσε και η αδιαφορία του VAR στα «χασομέρια» του αγώνα, όταν ο Μπράντον έπεσε στην περιοχή, σε μια φάση η οποία σε κάθε περίπτωση μοιάζει πολύ περισσότερο σαν πέναλτι σε σύγκριση με αυτά που δίνονται στους ανταγωνιστές του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.