Δυο πρότζεκτ με διαφορετικές… ταχύτητες

Γιώργος Ζαΐρης02 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ.ΖΑΙΡΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Εδώ στην Ολλανδία τρέχουν δυο «πρότζεκτ» παράλληλα. Το ένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του προσπαθούν να μπολιάσουν το ταλέντο με την εμπειρία. Ενας άλλος ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που όμως έχει και ως αντίπαλο τον χρόνο αφού στις 21 Ιουλίου δίνει το πρώτο κρίσιμο ματς με την Λέφσκι. Εκεί επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο προπονητής του Δικεφάλου που εξήγησε γιατί φέτος θα αποφύγει να φορτώσει με πίεση τους παίκτες του. 

Ο Βιεϊρίνια είπε πως το υλικό υπάρχει αλλά χρειάζεται υπομονή. Το δεύτερο πρότζεκτ αφορά τον Μπότο και όλα όσα προσπαθεί να πετύχει. Και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής είναι αναγκαίο να στηριχθεί. Και μόνο ένας μπορεί να τον στηρίξει και δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Σαββίδη. Για να το ξεκαθαρίσω πως κανείς δεν έχει την απαίτηση να δει τον Καβάνι στα ασπρόμαυρα. Αλλά θα είναι κρίμα να χάσει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους όταν αυτοί είναι εγκλωβισμένοι σε διαπραγματεύσεις που δεν μπορεί ο ίδιος ο Μπότο να ολοκληρώσει αφού άλλος πληρώνει. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μείνει με έναν φορ στην προετοιμασία και για αυτό δεν πωλείται ο Τσόλακ αν και τα χρήματα που προσφέρει η Ρέιντζερς είναι καλά. 

Αλλά πώς μπορεί να δουλέψει ένας προπονητής με έναν φορ που σκέφτεται το πότε θα πάρει μεταγραφή; Και μην κράζουμε τον παίκτη γιατί αντιστοίχως αποθεώνουμε τον Νάρεϊ που πιέζει για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ την Φορτούνα και τον Αλοφς. Το ίδιο αλλά πιο κομψά κάνει ο Τσόλακ και ο Μπότο με τον Λουτσέσκου το έχουν αποδεχθεί. Και αν για το πρότζεκτ που δουλεύει ο Λουτσέσκου μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει ανησυχία, για το άλλο που «τρέχει» ο Μπότο πρέπει να συμπορευτούν μαζί του και άλλοι. ΑΜΕΣΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.