Αυτά που δεν ξέρεις για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Metrosport Team13 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (12/8) νίκη - πρόκριση επί της Μποέμιαν στην Τούμπα και πραγματοποιεί ένα δυνατό ξεκίνημα στην δεύτερη θητεία του στον δικέφαλο.

Υπάρχουν όμως δύο στοιχεία που πιθανότατα δεν γνωρίζετε για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Γιατί φοράει ακόμη και το καλοκαίρι ισοθερμικό αλλά και από πού προέρχεται το όνομα Ντιέγκο.

Σε όλους έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προτιμά να αγωνίζεται με μακρυμάνικο ή με ισοθερμικό. Ο «Αρτίστας» των «ασπρόμαυρων» έχει αλλεργία στο γρασίδι και του προκαλεί έντονη φαγούρα σε σημεία του σώματος, όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος.

Λίγους Ολλανδούς συναντάς με το όνομα Ντιέγκο, υπάρχει όμως εξήγηση και σε αυτό το ζήτημα. Οι γονείς του «Μπίσε» έχουν πάθος με το ποδόσφαιρο και έδωσαν στα δύο παιδιά τους ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Ο μικρός αδελφός του Μπίσεσβαρ, ονομάζεται Ρομάριο από τον σπουδαίο Βραζιλιάνο «γκολτζή.» Ενώ, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε το μικρό του όνομα από τον θρύλο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.