«Δυνατός χαρακτήρας, καλός στο ψηλό παιχνίδι ο Αρίμπας»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2021

Ο Κάρλος Φερνάντεθ, Ισπανός δημοσιογράφος, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 για τον Αρίμπας που θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη για τον Άρη. «Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια, με έντονη προσωπικότητα. Τόσο έντονη που καμιά φορά δημιουργεί προβλήματα, όπως στην Λα Κορούνια που είχε εντάσεις με συμπαίκτες του. Είναι όμως πολύ καλός ποδοσφαιριστής» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το πιο δυνατό πλεονέκτημα του είναι το παιχνίδι στον αέρα. Είναι πολύ καλός με το κεφάλι. Έχει το σύνολο των χαρακτηριστικών που θέλει χρειάζεται ένας αμυντικός. Έχει κάποια προβλήματα σε ατομικά μαρκαρίσματα, αλλά η γενική εικόνα είναι πολύ καλή. Έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει παίξει στην Πριμέρα με την Ράγιο Βαγιεκάνο, στο Μεξικό, που πήγε στην Πούμας με 1,5 εκατ. ευρώ, αργότερα στην Λα Κορούνια και τα δύο τελευταία χρόνια είναι στην Οβιέδο».

Ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να τον παρομοιάσει με κάποιον γνωστό σέντερ μπακ και απάντησε: «Είναι περίπλοκο. Θα μπορούσα να πω ότι μοιάζει με τον Πέπε, λόγω της επιρροής που έχει στα αποδυτήρια και στην συνεισφορά του και στις δύο περιοχές του γηπέδου. Αλλά δεν είναι τόσο απλό». 

Κατέληξε λέγοντας: «Θεωρώ πως μπορεί να ανταποκριθεί. Έχει δοκιμαστεί στο εξωτερικό. Έχει υψηλό επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα, μπορεί να σταθεί μία χαρά. Μπορεί να βοηθήσει τον Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.