Δυνατά ο ΠΑΟΚ στην τελική «επίθεση»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024

Ρεπορτάζ: Κ. Πετρωτός, Γ. Ζαΐρης

Πήραν ανάσες, δούλεψαν καλά από τις 19 Μαρτίου όταν μαζεύτηκαν και πάλι στο γήπεδο, χωρίς βέβαια τους διεθνείς μαζί τους, και πλέον είναι έτοιμοι να μπούνε δυνατά στην τελική ευθεία της σεζόν. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τους διεθνείς να επιστρέφουν χωρίς προβλήματα από τις υποχρεώσεις με τς εθνικές ομάδες των χωρών τους και έδωσε το σύνθημα για να ανέβουν οι στροφές μιας και ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα non stοp πρόγραμμα από την Κυριακή και έπειτα.

Ο Δικέφαλος παίζει με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Κυριακής και στην συνέχεια ακολουθεί ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα με επτά ματς μέσα στον Απρίλιο, δύο από τα οποία είναι οι ευρωμάχες με την Μπριζ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, έχουν άλλωστε τεράστια εμπειρία από πλέι οφ και παράλληλα ευρωπαϊκά ματς και αντιλαμβάνονται ότι είναι η ώρα όλοι τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και κάτι παραπάνω αν θέλουν να πετύχουν τους υψηλούς στόχους που έχουν βάλει. 

Στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια μιλούν για ματς τελικούς από εδώ και στο εξής, αφού γνωρίζουν ότι κάθε πόντος στα πλέι οφ είναι πολύτιμος ενώ στην Ευρώπη τα ματς μπορεί να αποκτήσουν ιστορικό χαρακτήρα αν για πρώτη φορά οδηγήσουν σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παράλληλα, όμως, αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να έχουν όλα τα παιχνίδια μαζί στο μυαλό τους. Γι’ αυτό η συνταγή είναι μία: «ένας τελικός την φορά». Έτσι, το μυαλό είναι στον Παναθηναϊκό και μόνο σε αυτόν στην παρούσα φάση. Αν ο ΠΑΟΚ φύγει με ένα ακόμη διπλό από την Λεωφόρο θα έχει κάνει ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την συνέχεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.