Δυνατά και για εξτρέμ ο ΠΑΟΚ, φήμες για Βιγιόντρες

Κώστας Πετρωτός04 Ιουνίου 2022

Δεν είναι μόνο η υπόθεση του στόπερ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ο Ζοσέ Μπότο κάνει εντατικά επαφές και για εξτρέμ και χθες η πληροφορία που ήρθε στην κατοχή της “Μ” και είναι απόλυτα ασφαλής, κάνει λόγο για επαφές του Πορτογάλου με εξτρέμ από την Ιβηρική.

Ο παίκτης είχε προταθεί στον Μπότο από το κανάλι που έχει ανοιχτό με διάφορα μανατζερικά γραφεία και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ την μελετά σοβαρά. Πάνω σε αυτή την λογική, αργά το βράδυ αναπτύχθηκε από την Ισπανία , εκ νέου, φημολογία για τον Κέβιν Βιγιόντρες. Λέμε εκ νέου, γιατί τον περασμένο χειμώνα ο ΠΑΟΚ είχε κινηθεί για την απόκτησή του, καταθέτοντας πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ στην Μάλαγα στην οποία ανήκει και την κρούση είχε αποκαλύψει ο συμπαίκτης του 21χρονου εξτρέμ, Λουίς Μουνιόθ. 

Ο Βιγιόντρες, με ύψος 1.73μ., έχει κάνει φέτος με την Μάλαγα στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας 31 ματς, με μία ασίστ και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται, τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.