Δυνατά για Μέγερι και Σάκιτς

Μάνος Χατζάκης11 Ιουλίου 2020

Ξανά σε μεταγραφικό... mood μπαίνουν οι "κιτρινόμαυροι", έχοντας ήδη συγκεκριμενοποιήσει δύο στόχους. Τον Μπάλας Μέγερι και τον Εμμάνουελ Σάκιτς. Με αμφότερους υπάρχουν προχωρημένες επαφές και, από τη στιγμή που προχωρήσει η άρση των ban, τότε -εκτός απροόπτου- θα αποτελέσουν κομμάτια του νέου ρόστερ.  

Η περίπτωση του Ούγγρου τερματοφύλακα είναι γνωστή, έστω κι αν πέρασε από 40 κύματα, μέχρι να έρθει στην τελική της ευθείας. Ο Μέγερι αποτέλεσε πρόταση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Αλέκου Ράντου και οι επαφές, που είχαν ξεκινήσει πριν αρκετές εβδομάδες, δεν έδειχναν ότι θα έχουν αίσια έκβαση. 

Η υπόθεση ξεχάστηκε για καιρό, αλλά η αμοιβαία διάθεση μέτρησε περισσότερο κι έτσι ο Μαγυάρος πορτιέρε του Ατρομήτου προβάρει ως το πρώτο φαβορί, για να πάρει γάντια βασικού τη νέα χρονιά. Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του πρώην παίκτη της ομάδας του Περιστερίου, Εμμάνουελ Σάκιτς. 

Ο Αυστριακός δεξιός οπισθοφύλακας είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις το διάστημα που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Στουρμ Γκρατς, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές της σεζόν που πέρασε. Και με τον Σάκιτς, οι επαφές είναι προχωρημένες και, όπως στην περίπτωση Μέγερι, αλλά και όποια άλλη παρουσιαστεί, η προϋπόθεση δεν είναι άλλη από την άρση των ban.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.