Δρόσος: «Θα επιστρέψει δυνατός ο Λημνιός»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Δρόσος.

Ο πρόεδρος της κοινότητας της Πορταριάς στο Πήλιο μίλησε για τον Δημήτρη Λημνιό, την Εθνική ομάδα και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Δρόσος δήλωσε:

Για το ότι προετοιμάζονται μεγάλες ομάδες στην Πορταριά: «Τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια του δήμου Βόλου έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα και σιγά σιγά αρχίζουν και ενδιαφέρονται και ομάδες από το εξωτερικό. Γίνονται βελτιώσεις σε καθημερινή βάση και ψάχνουμε δεύτερο χώρο για να δημιουργηθεί ένα ακόμα μεγάλο γήπεδο».

Για τον Λημνιό και την Εθνική: «Κάναμε μια μικρή ωραία εκδήλωση και είδαμε τα παιδιά και τον Λημνιό. Κούτσαινε αλλά ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει δυνατός και γρήγορα στα γήπεδα. Είναι δυνατό παιδί, ισχυρός χαρακτήρας. Ήταν καλοδιάθετος. Παρακολούθησα όλες τις προπονήσεις και έχω δει ότι έχουν ένα φοβερό κλίμα και μου έκανε εντύπωση. Εύχομαι να δημιουργήσουν γενιές οπαδών της Εθνικής, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Χθες είχε 15 χιλιάδες θεατές στο γήπεδο. Παρατηρούσα κάθε στιγμή και ειδικά στο τέλος των προπονήσεων που έκαναν κάποια σουτ και πέναλτι, υπήρχε ένα εύθυμο κλίμα».

Αν προέκυψε κάποιο μεταγραφικό νέο: «Είναι πολλοί παίκτες που δεν μιλούσαν για αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο να πουν κάτι σε ιδιωτικές συζητήσεις. Ο Πασχαλάκης μας έκλεισε το μάτι. Κάπου καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάτι, κάπου πρέπει να έχει καταλήξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.