Δράση ανθρωπιάς από την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

Το ανθρώπινο πρόσωπό της με στόχο να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας θα δείξει η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022. Το μόνο που χρειάζεται είναι η δική μας συμμετοχή και λίγο…σάλιο που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμο για την εύρεση συμβατών δοτών για δωρεά μυελού των οστών.


«Η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος με ευαισθησία απέναντι στο πρόβλημα υγείας κάποιων συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάνουν την ζωή τους εξαιτίας σοβαρών αιματολογικών νοσημάτων, συμμετέχει στη δράση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ανάμεσα στους συνανθρώπους μας αυτούς που χάνονται, επειδή ο μυελός των οστών, το «εργοστάσιο» που φτιάχνει το αίμα τους, παρουσιάζει σοβαρή βλάβη, είναι και πολλά παιδάκια.

Η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, με ενσυναίσθηση, καλεί τα μέλη και τούς φίλους της, ηλικίας 18 με 45 ετών, στην προσφορά δείγματος, για να βρεθούν τυχόν δότες, που θα σώσουν ζωές.
Η λήψη δείγματος συμβατότητας είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία, καθώς δίνεις μόνο λίγο σάλιο.
Η εθελοντική δωρεά μυελού των οστών είναι μια δωρεά παρόμοια με εκείνη της αιμοδοσίας, στην οποία κορυφώνεται η προσφορά ενός ανθρώπου προς ένα συγκεκριμένο συνάνθρωπό του στον οποίο χαρίζει πραγματικά τη ζωή.

Η ζωή πολλών συνανθρώπων μας, και μάλιστα παιδιών, εξαρτάται από μια απλή λήψη σάλιου.
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 – 19:00, στο καφενείο στην Εμμ. Φίλη 16, περιμένουμε όσους διαθέτουν ηρωικό φρόνημα και διάθεση αλληλοβοήθειας.
Κ.Ε.Β.Ε.» αναφέρει χαρακτηριστικά η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.