Δράμπης: «Πληρώσαμε πολύ ακριβά το μάρμαρο, πως τώρα είμαστε υπόλογοι;»

Metrosport Team12 Μαΐου 2020

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Δράμπης, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 για την απαγόρευση μεταγραφών που επέβαλλε η FIFA στον Άρη.

«Είναι αλήθεια, κάναμε μία συνεδρίαση. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό που συμβαίνει, είμαστε υπέρ όλων των διοικήσεων. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή έπρεπε να πάρουμε θέση. Έχουμε λίγες νομικές γνώσεις, αλλά έχουμε ποδοσφαιρική λογική. Δεν μπορείς να θυμάσαι κάτι μετά από 10-12 χρόνια με το τι ισχύει τώρα. Άλλωστε, τότε ακολουθήσαμε την νομοθεσία του κράτους. Έρχεται τώρα αυτό και μας αιφνιδιάζει. Για την πολυιδιοκτησία ο νόμος άλλαξε μέσα σε ένα απόγευμα, καλώς ή κακώς θα το κρίνουν άλλοι, διόρθωσε μία κατάσταση» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα είναι λογικό να υπάρξει παρέμβαση και στην περίπτωση του Άρη. Πιστεύαμε τότε ότι κάναμε το σωστό. Η ομάδα μας πλήρωσε πολύ ακριβά το μάρμαρο για τέσσερα χρόνια, χωρίς έσοδα, παίζοντας σε χαμηλότερες κατηγορίες. Τότε ακολουθήσαμε τους νόμους, κατά την γνώμη μου σωστά, γιατί δεν χρειάστηκε να πάρουμε ΑΦΜ κάποιας άλλης ομάδας και επιστρέψαμε. Παρουσιάζουμε μία καταπληκτική ομάδα και διεκδικούμε την θέση στην πεντάδα. Έρχεται, όμως, αυτό το θέμα και μας αιφνιδιάζει.»

Σημείωσε ότι: «Έχουν περάσει τα χρόνια που ήμασταν ενεργοί εμείς στην διοίκηση. Αν απαγορευτούν οι μεταγραφές στον Άρη θα δημιουργηθεί ένα δεδικασμένο γιατί τότε μπήκαν και άλλες ομάδες στο άρθρο 44. Και αν ανοίξει δεν ξέρω τι θα γίνει. Όπως, επίσης, για την περίπτωση του Ντουρμισάι, ζητήσαμε ένα δελτίο από την επίσημη αρχή και μας το στέλνει, εμείς δεν είμαστε ο ελεγκτικός μηχανισμός. Πείτε μου δεν μπορείς να τον πάρεις. Πως τώρα είμαστε υπόλογοι; Πως σκαλίζεις ένα θέμα από το τίποτα; Η διοργανώτρια αρχή πρέπει να βρει ένα καταστατικό και να λειτουργούμε όλοι πάνω σε αυτό. Δεν μου αρέσουν οι ακραίες αντιδράσεις, ότι είναι να βγει θα βγει νομικά.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.