Δράμπης για Άρη: «Δεν γίνεται να κάνεις δοκιμές, πρέπει να έχεις έναν βασικό κορμό»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Δράμπης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, που αποτέλεσε και γενικός αρχηγός της ομάδας, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων», αλλά και τις πολλές επιλογές που έχει δοκιμάσει ο Άκης Μάντζιος εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τις πολλαπλές επιλογές του Άκη Μάντζιου και το ροτέσιον: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούνται Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό δημιουργεί πρόβλημα και στην Εθνική Ομάδα. Η ομάδα του Παναθηναϊκού, έχει 5-6 παιδιά από τις ακαδημίες και τα πηγαίνει εξίσου καλά με τις άλλες ομάδες. Ο Μάντζιος έχει χρησιμοποιήσει 22 ποδοσφαιριστές, δεν γίνεται να κάνεις αλλαγές στα πρώτα παιχνίδια, εκτός αν είναι από ανάγκη, δεν γίνεται να κάνεις δοκιμές, πρέπει να έχεις ένα βασικό κορμό και να δουλεύεις πάνω σε αυτόν».

Για τις αμυντικές και επιθετικές επιδόσεις του Άρη: «Είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημα του Άρη δεν ήταν καλό. Το -6 δείχνει ότι έχει αποτύχει, αλλά δεν έχει αποτύχει. Ο Άρης έκανε μία γκέλα με τον Ιωνικό, ενώ με τον ΟΦΗ ήταν ένα λογικό αποτέλεσμα όταν η αντίπαλη ομάδα πιάνει υψηλό βαθμό. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες ατομικά, το πρόβλημα είναι το πως τους κάνεις ομάδα».

Για το πως επηρεάζει τον Άρη η διακοπή των Εθνικών ομάδων: «Μία διακοπή πρωταθλήματος, σημαίνει δύο εβδομάδες προπονήσεων. Σε αυτές τις προπονήσεις μπορεί να κατασταλάξει σε ένα σχήμα και στα πρόσωπα ο τεχνικός του Άρη και να δουλέψει σε αυτό, αλλά δεν είναι τίποτα σταθερό, μπορεί να βρει προβλήματα μπροστά του με τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.