Δουβλίνο ή Λουξεμβούργο; Σήμερα θα μάθει τον προορισμό του ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Στις 21:45 η Μποέμιανς υποδέχεται την Ντουντελάνζ στον δεύτερο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό Aviva Stadium, εκεί δηλαδή που θα παίξει και ο ΠΑΟΚ εφόσον η ομάδα από την Ιρλανδία προκριθεί σήμερα. Hομάδα του Δουβλίνου είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 1-0 και ανεξάρτητα του αν πλέον δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, έχει το προβάδισμα για την πρόκριση που θα την φέρει αντίπαλο του Δικεφάλου.

Ετσι ο ΠΑΟΚ σήμερα θα μάθει αν ο προορισμός του θα είναι η Ιρλανδία όπου στις 3 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο ματς ή το Λουξεμβούργο με τον πρώτο αγώνα σε αυτή την περίπτωση να έχει οριστεί για τις 5 Αυγούστου. Το τεχνικό επιτελείο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έχει ήδη μια εικόνα και από τις δυο ομάδες αφού άνθρωποι του τμήματος παρακολούθησης των αντιπάλων, βρέθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στο Λουξεμβούργο και είδαν τον πρώτο αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και σήμερα καθώς στην Ιρλανδία τα μέτρα λόγω του Covid είναι πολύ αυστηρά και υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Εφόσον τελικά η Μποέμιανς είναι η αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό γύρο, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών θα εξασφαλίσει ειδική άδεια για να ταξιδέψει χωρίς περιορισμούς στο Δουβλίνο. Εκεί όμως όλα τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να παρουσιάσουν μοριακό τεστ αφού δεν αρκούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (για όσους έχουν κάνει). Σε κάθε περίπτωση από την προπόνηση της Παρασκευής η προετοιμασία θα είναι στοχευμένη αφού ο Λουτσέσκου θα γνωρίζει ποια ομάδα θα πρέπει να αποκλείσει ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί ένα βήμα πριν τους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.