Δώστε χαρά στον περήφανο κόσμο του ΠΑΟΚ και κερδίστε τον Ολυμπιακό

Metrosport Team12 Ιουλίου 2020

Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος τον Ολυμπιακό, στον θεσμό του Κυπέλλου και απόψε το βράδυ, καλείται να του κόψει τον «βήχα» και στο Πρωτάθλημα. Πρακτικά διότι ο ΠΑΟΚ θέλει τους βαθμούς για να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση με ασφάλεια από την ΑΕΚ και διότι είναι ευκαιρία με μία νίκη, να κόψει το αήττητο του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα.  

Μετά την σφαλιάρα που έριξε το CAS στους ερυθρόλευκους, δικαιώνοντας τον ΠΑΟΚ με την επιστροφή των επτά βαθμών, ήρθε η στιγμή της νίκης και στο χόρτο. Της πρώτης νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, την φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα, η οποία εφόσον έρθει, θα είναι η δεύτερη (και με του Κυπέλλου) από την έναρξη της σεζόν. Δώστε χαρά στον περήφανο κόσμο του ΠΑΟΚ. 

Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα προς παίκτες και τεχνική ηγεσία, για το αποψινό ματς (21:45 ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5). Αυτός ο κόσμος που παρά την πικρία του από τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσμα στα πλέι οφ, θέλει να δει ξανά την ομάδα, να αντιδρά περήφανα, να παίξουν οι παίκτες για την φανέλα, την υστεροφημία τους, τον κόσμο και φυσικά για τους ίδιους.  

Η αλήθεια είναι πως μετά την επιστροφή των επτά βαθμών, υπήρξε μία ψυχολογική ανάταση των παικτών και του Φερέιρα. Την οποία καλούνται να διαχειριστούν κατάλληλα για να έρθει η νίκη. Μπορούν, το ξέρουν, επαναλαμβάνουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό (στον θεσμό του Κυπέλλου) και μπορεί να το επαναλάβει.  

Φερέιρα: «Αυτή είναι η ευκαιρία μας»  

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αποψινού αγώνα, αλλά και των τριών συνολικά που ακολουθούν έως το τέλος των πλέι οφ. Και είπε στην ομιλία του: "Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε την δεύτερη θέση και να κλείσουμε την σεζόν πετυχαίνοντας ένα μεγάλο στοχο. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με συγκέντρωση και πολλή προσπάθεια, για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ"  

Από χθες η αποστολή στην Αθήνα Λίγο μετά τις 18:25 αναχώρησε χθες η αποστολή του ΠΑΟΚ, αεροπορικώς, με πτήση τσάρτερ (ως είθισται) με προορισμό την Αθήνα. Στην αποστολή συμμετέχουν 24 παίκτες, είναι εκτός ο Πέλκας, ενώ όπως είχαμε αναφέρει, θα παραμείνουν τα μέλη της αποστολής έως και την Τετάρτη στην πρωτεύουσα, για τον αγώνα με την ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο ΠΑΟΚ: «Ο Ίνγκι Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα, ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ ετοιμότητας προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία αποκατάστασής του στον τετρακέφαλο.  

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λάζαρος Λάμπρου – που έμεινε στο γυμναστήριο – με τους Μίσιτς , Ντόουγκλας. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.