Δομάζος: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, μια ομάδα μόνος του ο Κούρτιτς»

Metrosport Team04 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, και μίλησε για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, την φόρμα του Δικεφάλου και την εικόνα του πρωταθλήματος. Επίσης, σχολίασε την παρουσία πολλών Ελλήνων διεθνών από το εξωτερικό στην εθνική ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την παρουσία του στο Λεωφόρο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Όταν παίζει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του σχεδόν πάντα πηγαίνω στο γήπεδο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, έχω ακαδημίες και είμαι μέσα σε αυτό. Είμαι υπέρ της διπλής ανάπλασης του γηπέδου, θα γίνει το μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας και θα βρίσκονται εκεί όλα τα αθλήματα, πλην του μπάσκετ. Η αύρα της Λεωφόρου επηρεάζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι ο 12ος παίκτης ο κόσμος του. Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε, αλλά είχε το μυαλό του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μαρσέϊγ. Επηρεάζουν αυτά τα παιχνίδια, μην ξεχνάτε πως ο ΠΑΟΚ είχε να χάσει 16 παιχνίδια. Πάντως για τον Παναθηναϊκό για να έχει αξία η νίκη επί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΣ».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει τους πιο καλούς παίκτες και παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη στην Ελλάδα, παρά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό. Αυτός που μου αρέσει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Κούρτιτς, είναι μια ομάδα μόνος του. Βλέπεις πως κρατάει την μπάλα, δεν παρασύρεται, βάζει γκολ. Για μένα ένας μεγάλος παίκτης πρέπει να έχει διάρκεια».

Για την εθνική ομάδα: «Στην Εθνική ομάδα γίνεται πρώτη φορά να παίζουν περισσότεροι παίκτες από αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό και όσοι παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, απλά συμπληρώνουν την ομάδα. Νομίζω είναι μια σωστή λύση να έχουμε 4-5 Ελληνες στην ενδεκάδα των ομάδων. Οι παράγοντες δεν το θέλουν, αλλά ξέρουν από ποδόσφαιρο;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.