Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους-Πάνω από 3.000 κλήσεις: «40 περιπτώσεις τη μέρα»

Στέφανος Αβραμίδης09 Απριλίου 2024

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε καταφύγει για να γλιτώσει από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Αναφερόμενος στο συμβάν, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, σημειώνει:

«Έχουμε να κάνουμε με έναν σοβαρό κακοποιητή, τη μείωνε, της μιλούσε άσχημα, είχε μεταπτώσεις. Αυτό οδήγησε εκεί που οδήγησε». Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη δολοφονία της 28χρονης:

«Η Αστυνομία δέχθηκε περίπου 3.000 κλήσεις. Αυτό δήλωσε στην Αστυνομία ότι υπάρχει κάποιος μικρός πανικός στον κόσμο. (…) Πλέον, η Αστυνομία πρέπει να ανταποκριθεί σε όλα. Ήδη, έχουν γίνει κινήσεις στην Άμεση Δράση να μπουν πολύπειροι, που θα περάσουν από ειδικά σεμινάρια τηλεφωνητές και τηλεφωνήτριες του 100».

Μάλιστα, έγινε κουβέντα για 40 περιπτώσεις τη μέρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες. «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Πιθανώς να μην είναι όλες οι αληθινές, αλλά οι 35 θα είναι σίγουρα», ειπώθηκε μεταξύ των άλλων.

Όπως λέει ο κ. Μπαλάσκας: «Ο αδόκητος χαμός της άτυχης κοπέλας έγινε από έναν άνθρωπο, που είχε σώας τας φρένας. ‘Πετάει’ θολούρα, ενδεχομένως και με νομικές συμβουλές κάποιων ανθρώπων για να μπορέσει λίγο να ελαφρύνει τη θέση του», σχολίασε ο Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.