Δοκιμές με Ανατόλια για Καντζούρη

Στέλιος Παρθενάκης14 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ηλίας Καντζούρης όταν ανέλαβε τον κυανόλευκο πάγκο δεν είχε τον χρόνο να προσδώσει στην ομάδα τον δικό του χαρακτήρα, οπότε με τη διακοπή του Πρωταθλήματος του δίνεται η ευκαιρία να βάλει τις δικές του πινελιές.

Πλέον, μετά την επίτευξη της νίκης μέσα στον Πανιώνιο, ο Ηρακλής είναι σε πλεονεκτικότερη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους.

Ομως, ο Ηρακλής αν κερδίσει τον Ιωνικό Νικαίας θα είναι ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ και για τον λόγο αυτό στο Ιβανώφειο κρατούν χαμηλούς τόνους.

Ο Ηλίας Καντζούρης από τη δική του μεριά αύριο στις 17.00 με το Ανατόλια και θα έχει τη δυνατότητα να δει τι μπορεί να αλλάξει.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και η αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην κοπή της πίτας της Λέσχης Φίλων Ηρακλή εισέπραξε τη στήριξη του κόσμου για την καλή πορεία.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και άλλο φιλικό, πάντως, αφού η αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας είναι την 1η Μαρτίου και είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα αγωνιστικής αδράνειας.

Ακόμα,το τεχνικό τιμ από την άλλη βδομάδα δε θα έχει στη διάθεσή τους Καββαδά και Οκερεαφόρ, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας αντίστοιχα.

Εξ άλλου αντιπροσωπεία της ΚΑΕ θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του Ηρωα Αντιστράτηγου Γ.Κατσάνη, αύριο (15/2) το πρωί, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.