Δοκιμάστηκε 17χρονος από το Μόντρεαλ στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης16 Μαρτίου 2020

Η συνεργασία του Δικεφάλου με ακαδημία ποδοσφαίρου στο Μόντρεαλ του Καναδά έχει επικυρωθεί από το προηγούμενο έτος, αρκετά ταξίδια είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν για να προχωρήσει αυτή η συνεργασία, την οποία σας είχε παρουσιάσει αποκλειστικά η Metrosport και το Metrosport.gr. Βεβαίως το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της ευρείας διάδοσης του κορωνοϊου σε όλο τον πλανήτη πρέπει να αναφέρουμε πως και στον Καναδά, στο Μόντρεαλ πιο συγκεκριμένα σταμάτησαν οι προπονήσεις των νεαρών αθλητών, κυρίως για να προστατευτούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Πριν ξεσπάσει όμως η πανδημία, πριν ακόμη αποφασιστούν σκληρά μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση και τις υπόλοιπες στην Ευρώπη και την Αμερική, όταν ακόμη διεξάγονταν προπονήσεις στα τμήματα υποδομής, ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής από το Μόντρεαλ του Καναδά. Από την συνεργαζόμενη ακαδημία του Δικεφάλου. Ηρθε μαζί με τον πατέρα του, έμειναν για λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε σε προπονήσεις στην Κ17, αξιολογήθηκε και πλέον οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν στην διάθεσή τους τα πρώτα στοιχεία που είναι σημαντικά για την περαιτέρω εξέλιξη και αξιοποίησή του.

Ο νεαρός μαζί με τον πατέρα του επέστρεψαν στον Καναδά, επαναλαμβάνουμε πριν ακόμη ξεσπάσει η πανδημία. Ο 17χρονος έδειξε καλά στοιχεία και δεν θα είναι ο μοναδικός νεαρός που θα κάνει το δρομολόγιο Μόντρεαλ – Θεσσαλονίκη, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες βεβαίως. Υπάρχουν και άλλοι νεαροί αξιόλογοι παίκτες που θα περάσουν από το μικροσκόπιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.