Δοκιμασία στη Βοιωτία η Δόξα Δράμας, κόντρα στην Παναχαϊκή η Ξάνθη

Αχίλλειος Έξαρχος28 Φεβρουαρίου 2021

Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται ο α’ γύρος στη Super League 2, για Δόξα Δράμας και Ξάνθη.

 Με την «αύρα» της νίκης επί του Εργοτέλη και θετική ψυχολογία από την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, η Δόξα Δράμας μεταβαίνει στη Βοιωτία όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα παραταχθεί με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Τζιουζέπε Σανίνο. Για τους «μαυραετούς», ο Θανάσης Κολιτσιδάκης πήρε μαζί του στην αποστολή τους Ηλιάδη, Στεφανάκο, Θεοδοσιάδη, Σπυρόπουλο, Πινδώνη, Κόντο, Μαρινάκη, Φυτόπουλο, Παπαργυρίου, Κουκόλη, Πετρίδη, Μπελεβώνη, Σαμπανίδη, Παρασκευά, Τάσιο, Παπαιωάννου, Ρούτση, Χάμοντ, Κουτσιανικούλη, Μενσά, Μπαράνκο και Κυριακίδη.

 Με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο τον Ρένο Δημητριάδη και νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Γεωργιανό επιθετικό Μπέκα Μικελτάντζε θα παραταχθεί η Ξάνθη στην Αγυιά για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή. Η ακριτική ομάδα θα αγωνιστεί με πολλές ελλείψεις αφού απουσιάζουν ο τιμωρημένος Πάτρικ Έμπερτ, οι τραυματίες Στάθης, Παπάζογλου Θ., Δημούτσος, Βασίλεφ, Αλή και ο ανέτοιμος Σχρόιγιεν. Την αποστολή της Ξάνθης συνθέτουν οι Ίτσο, Κέλαβα, Παντελιάδης, Γκαρσία, Βαλμάς, Έλλιοτ, Τζούρμαν, Τσαμούρης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Βέρκερ, Μπριλάντε, Θυμιάνης, Τεσίγια, Τάτος, Σουλεϊμάν, Βόλτερς, Σιατραβάνης, Ντίνας, Καπνίδης, Μικελτάτζε, Μυστακίδης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Super League 2:


Χθες

 Διαγόρας – Καραϊσκάκης 1-0

 ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα 1-1

 Χανιά – Ιωνικός 0-1

 

Σήμερα (14:45)

 Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ Sports)

 Παναχαϊκή – Ξάνθη (ΕΡΤ3)

 Εργοτέλης – Απόλλων Λάρ. (13:45, ΕΡΤ Sports 2)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.