Διπλό πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Καρλίτος

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Οκτωβρίου 2021

Με τον Καρλίτος (39΄) να βρίσκει δίχτυα για ένατη φορά φέτος σε οκτώ παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρομήτου (1-0) παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Ισπανός μπορεί να ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά ο MVP του αγώνα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο διεθνής εξτρέμ είχε την ασίστ στο γκολ του Καρλίτος, ενώ από τα πόδια του ξεκινούσε κάθε προσπάθεια των «πρασίνων». 

Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες δεν συνέρχονται με τίποτα, αγνοούν τη νίκη εδώ και οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τη Λαμία (31/10, 15.00) για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (60' Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης (76' Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος (70' Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης (76' Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος (70' Τζαβίδας), Κουλούρης. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ (79' Σάντσεθ), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (89' Πούγγουρας), Παλάσιος (69' Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.