Διπλό...πλέι οφ για τον Αστέρα Τρίπολης

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Φεβρουαρίου 2020

Με σκόρερ τον Μίλος Ντέλετιτς στο 85' ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλη νίκη στο Πανθεσσαλικό επί του ΝΠΣ Βόλου με 1-0 και διατήρησε τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ, αφού πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτριο ποιοτικά. Στο πρώτο μισάωρο μάλιστα δεν υπήρξε ούτε μία κλασική ευκαιρία με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν κάποια μακρινά σουτ που δεν ενέπνευσαν ανησυχία σε Γκαραβέλη και Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης, όσο κυλούσαν τα λεπτά, προσπάθησε να πάρει την κατοχή του παιχνιδιού, αλλά μέχρι στο πρώτο μισάωρο δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Στο παιχνίδι ωστόσο υπήρξε ένα δίλεπτο στο οποίο οι Αρκάδες έγιναν απειλητικοί, πήραν παραπάνω ρίσκο και λίγο έλειψε να πάρουν και το προβάδισμα.

Στο 35ο λεπτό ο Μπαράλες κέρδισε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και τον Γκαραβέλη να είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Στη συνέχεια, μετά από αλλεπάλληλες κόντρες μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Ρέγκις ο οποίος σούταρε με παίκτες του Βόλου να διώχνουν με προβολή σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και ο Αστέρας διατήρησε την πρωτοβουλία χωρίς να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντέλετιτς πήρε τις πιο πολλές προσπάθειες και τελικά βρήκε το στόχο στο 85΄ με αριστερό σουτ μετά από εξαιρετική πάσα του Χαουρέγκι που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Κανταμούρο, Τσίκα, Δημόπουλος , Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Λύρατζης (80’ Κάσες) , Γέντρισεκ (64’ Ντεντάκης), Γκουαροτσένα (46’ Τόρες)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρες, Πασαλίδης, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ντέλετιτς (90’ Τασουλής)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.