Διπλό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, 0-1 τη Σοσιεδάδ

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στην πορεία προς τον τίτλο επικρατώντας εκτός έδρας με 0-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της La Liga. 

Οι Μαδριλένοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά και άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Άρντα Γκιουλέρ. Ο Τσουαμενί έδωσε εντυπωσιακά στον Καρβαχάλ, ο οποίος έκανε την παράλληλη στην περιοχή και ο Γκιουλέρ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι κέρδισε τον Ρεμίρο για το 1-0. Η Σοσιεδάδα ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. 

Η «Βασίλισσα» προσπάθησε να βρει και ένα δεύτερο τέρμα αλλά οι προσπάθειες της δεν καρποφόρησαν. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά πίεσαν και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ρεάλ άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν ο Χοσέλου σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βινίσιους αλλά ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρεμίρο απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Καμαβίνγκα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Οντριοθόλα, Θουμπέλντια, Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπαρενετσέα, Τουριέντες, Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Φραν Γκαρθία, Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Μόντριτς, Γκιουλέρ, Μπραΐμ Ντίαθ, Χοσέλου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.