Greek Freak: Διπλά στο 1.50; Καλύτερα όχι! 

Χάρης Δημαράς04 Ιουλίου 2020

Μπαίνουμε σιγά – σιγά στην τελική ευθεία και των πλέι-οφ και το ενδιαφέρον εστιάζεται μονάχα στη δεύτερη θέση, αλλά και στην ουρά, αν και είναι πιθανό, αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, να μην υποβιβαστεί κανείς!

O ασθενής ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά ΟΦΗ που στα πλέι-οφ δεν έχει.. σταυρώσει νίκη. Λέτε να τον «αναστήσει» ο Δικέφαλος; Για όλα ικανός είναι… Πάλι εκτός Πέλκας και Βιεϊρίνια. Ο Σίμος δεν υπολογίζει Σεμέντο, Σόουζα. Διπλό κάτω από 1,50 δεν παίζουμε με αυτόν τον ΠΑΟΚ (παρά τη θετική παράδοση των τελευταίων αγώνων) και θα προτιμήσω το G/G πάνω από 1.80.

Πολύ χαμηλή η απόδοση και για τον Άρης-ΑΕΚ. Απόλυτο φαβορί η Ενωση, πολλές απουσίες και με το… ζόρι αποστολή ο Άρης, αλλά όχι και 1.50. Χωρίς σημαντικές απουσίες ο Καρέρα. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς επηρεασμένοι και από τα προβλήματα που έχουν, αλλά σε αυτή την τιμή δεν αξίζει το διπλό.

Για το ντέρμπι επίσης οι αποδόσεις στο διπλό είναι… εξευτελιστικές. Στο 1,55 να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον αιώνιο αντίπαλο, έστω και σε αυτή την κατάσταση. Πιθανώς θα το κάνει, αλλά με τέτοια απόδοση… δεν πας πουθενά! Πάμε σε ειδικά στοιχήματα καλύτερα.

Και στα πλέι-άουτ έχουμε ένα… τραγικό διπλό, αυτό του Πανιωνίου στη Λάρισα. ΟΚ, καίγονται οι Πάνθηρες, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά τον κορωνοϊό, αλλά όχι και 1.55, όσο κίνητρο και να έχουν. Δε μου αρέσει η απόδοση και δεν την παίρνω.

Αντίθετα, μου αρέσει πολύ περισσότερο το διπλό της Ξάνθης στη Λαμία (το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα 6/7), σε απόδοση πάνω από 2.10, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας μετά και τα όσα συνέβησαν με τον Ακη Μάντζιο έχει μπερδέματα, ενώ δεν παίζουν ο Δημούτσος, αλλά και οι Τιρόνε,Κάχριμαν που αποχώρησαν. Η Ξάνθη πια παίζει την ύπαρξή της.

Για το Ατρόμητος – Παναιτωλικός θα κρατήσω το over και μάλιστα σε καλή απόδοση (2.35) το οποίο μπορεί να μεγαλώσει αν πάρουμε το combo σε G/G&Over. Οι φιλοξενούμενοι είναι φυσικά αυτοί που καίγονται, διότι κινδυνεύουν, αν και όπως είναι τα πράγματα, μπορεί στο τέλος να μην υποβιβαστεί κανείς και να είμαστε όλοι μια… ωραία ατμόσφαιρα! Από το Αστέρας – Βόλος θα κρατούσα επίσης το over.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ G/G & OVER

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΕΪ-ΑΟΥΤ

ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ – AΡΑΟΥΧΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.