Τρομερή κίνηση: Δίνει δωρεάν τα διαρκείας της επόμενης σεζόν στους κατόχους της φετινής

Πέτρος Χαριζακλής08 Μαΐου 2020

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αναμένεται να δώσει στους φετινούς κατόχους, ο πρόεδρος της Χετάφε Άνχελ Τόρες, όπως είπε σε δηλώσεις του στο Radio Marca. 

Πρόκειται για μια σπουδαία, αλλά και ζημιογόνα κίνηση, με τον πρόεδρο της ομάδας να δείχνει πως είναι δίπλα στον κόσμο. Μάλιστα η εφημερίδα Marca έχει πρωτοσέλιδο της κίνηση αυτή γράφοντας: «Ενα παράδειγμα για να ακολουθήσεις».

«Οι 13.500 κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δωρεάν το διαρκείας τους την επόμενη χρονιά. Δεν πρόκειται να πληρώσουν. Θα το κάνω εγώ» τόνισε ο πρόεδρος της Χετάφε στη συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό ραδιόφωνο και συνέχισε «Είναι ένα ρίσκο αλλά δεν θα πάμε σε χρεοκοπία. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικότερο από ό,τι νομίζουν κάποιοι άνθρωποι. Είναι λόγος χαράς. Υπάρχουν ομάδες που ξεκινούν προπονήσεις και είμαι χαρούμενος. Αν βρεθούν 20 κρούσματα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, τίποτα δεν θα γίνει. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, αλλά ακόμη δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία για την έναρξη. Πάντως αυτά που ακούγονται για 40 μέρες μίνι καμπ είναι τρελά. Ξέρω πως έχουμε μια ομάδα με μεγάλους σε ηλικία παίκτες. Αν δεν ήταν η διακοπή θα τερματίζαμε σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα είπα στον προπονητή πως στόχος είναι η εξάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χετάφε την φετινή χρονιά μετρούσε 13.500 διαρκείας σε ένα γήπεδο που χωράει 17.393 θεατές.

Μάλιστα, ο Τόρες, είχε υποστηρίξει ανοιχτά πως αν τα παιχνίδια του Europa League για την φάση των «16» ήταν διπλά μετά την πανδημία, τότε η Χετάφε δεν θα κατέβαινε προκειμένου να προστατέψει την υγεία του προσωπικού της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.