Δήμος: «Απίστευτης νοημοσύνης Σιαμπάνης και Ταλιχμανίδης»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο Metropolis 95.5 ο προπονητής τερματοφυλάκων, Οδυσσέας Δήμος για τον Μάριο Σιαμπάνη και τον Χρήστο Ταλιχμανίδη, που τους είχε ζήσει στον Παύλο Μελά. Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε μάλιστα μπορείτε να τους δείτε και τους τρεις, στην κάτω σειρά από τον μεσαίο και δεξιά.

«Με αυτά τα παιδιά ξεκίνησα ως προπονητής. Ήμουν στον Ηρακλή, έχω προπονηθεί με τον κ. Θόδωρο Ελευθεριάδη, και γενικότερα με τους καλύτερους προπονητές. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι σταματάω από τον Ηρακλή το πήρα βαριά, δεν ήθελα να συνεχίσω ούτε στα ερασιτεχνικά. Τότε ο πατέρας μου μου ανέφερε για ένα παιδί, τον Μάριο, τον είδα και αφιλοκερδώς ξεκίνησα να τον προπονώ. Στη συνέχεια πήρα και τον Χρήστο και έτσι ξεκίνησα» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Τους έκανα ατομική. Δεν ασχολούμουν με το ποιος θα παίξει. Ό,τι γινότανε ήταν σε διαφορετικές κατηγορίες. Οι δυο τους ήταν σε άλλες ομάδες. Οπότε ήταν μαζί μόνο στην ατομική προπόνηση. Και οι δύο είναι σταθερότατοι. Υπήρχαν πολλά παιδιά στην ακαδημία, αλλά αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με αυτά που μπορούν να πάνε μπροστά. Είναι δύο παιδιά απίστευτης νοημοσύνης, έχουν απίστευτη αντίληψη. Αν καταλαβαίνεις την φάση, τα ρεφλέξ σου θα είναι τρομερά. Στην ουσία προβλέπεις τι θα γίνει».  

Υπογράμμισε ότι: «Κάτω από τα δοκάρια θες ηγέτη, να φωνάζει και να κάνει αισθητή την παρουσία του. Και ο Μάριος και ο Χρήστος είναι έτσι. Χρειάζεται, φυσικά, και η προσαρμογή, να παίξεις κάποια παιχνίδια. Ο Μάριος έχει δώσει αγώνες και αγώνες. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Αν τους έλειπε κάτι δεν θα ήταν εκεί που είναι τώρα. Δεν τους λείπει τίποτα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.