Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Θα απομακρύνει εγκαταλελειμμένα οχήματα

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Στην απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται παρατημένα και καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης σχεδιάζει να προχωρήσει ο δήμος Νεάπολης – Συκεών.

Γι' αυτό και προχωρά σε ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό προκειμένου να συνάψει σύμβαση με εταιρεία επεξεργασίας και ανακύκλωσης οχημάτων – επίσημο μέλος των δικτύων Ε.Δ.Ο.Ε. για τη συλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων (Ο.Τ.Κ.Ζ.) εντός των ορίων του δήμου.

Η εταιρεία θα περισυλλέγει, με δικά της μέσα (γερανούς), τα οχήματα που έχουν χαρακτηριστεί ως Ο.Τ.Κ.Ζ. στον δήμο Νεάπολης – Συκεών και θα τα μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της για επεξεργασία ανακύκλωσης.

Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου θα υποδεικνύει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα προς απομάκρυνση, θα επιβλέπει τις διαδικασίες παράδοσης των οχημάτων και θα εκδίδει τα απαραίτητα διπλότυπα παραστατικά (πρακτικά παράδοσης- παραλαβής οχημάτων).

Η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων προγραμματίζεται σε εβδομαδιαία βάση 4 (τουλάχιστον δύο (2) φορές την εβδομάδα) κατόπιν συνεννόησης και με την χρήση δύο γερανών της εταιρείας.

Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της εταιρείας είναι δύο έτη με δυνατότητα επέκτασης – ανανέωσης για άλλο ένα έτος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.