Δήμος Λαγκαδά: Έκλεισε η «Ομβριάνια» Οδός με 15 πόντους χιόνι! Ανετράπη το εκχιονιστικό, κινδύνεψαν άνθρωποι

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2022


Ύστερα από χιονόπτωση 15 περίπου πόντων και σε υψόμετρο πάνω από 600μ. η Δημοτική οδός Πετροκεράσων- Λειβαδίου έγινε απροσπέλαστη, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο δήμος Λαγκαδά, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Κοινότητας Πετροκεράσων στο λογαριασμό της στο fb την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της, Θανάσης Καλαφάτης, έστειλε «ένα μηχάνημα παλαιού τύπου χωρίς να λειτουργούν βασικά συστήματα του οχήματος με αποτέλεσμα να μην ρίξει σωστά το αλάτι και να μην λειτουργεί το αποχιονιστικό σύστημα»

Αναλυτικά η »ανάρτηση της Κοινότητας Πετροκεράσων

«Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαγκαδά με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Παντελή Αϊβαζιδη ύστερα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θανάση Καλαφάτη ανταποκρίθηκε πλήρως στέλνοντας εκχιονιστικό μηχάνημα- αλατιέρα (ιδιωτικής εταιρείας) με 4 τόνους αλάτι για να καθαρίσει το οδόστρωμα Πετροκεράσων- Λιβαδίου.

Όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε διότι το μηχάνημα δεν ήταν σύγχρονο με τις απαιτήσεις των ημερών, ένα μηχάνημα παλαιού τύπου χωρίς να λειτουργούν βασικά συστήματα του οχήματος με αποτέλεσμα να μην ρίξει σωστά το αλάτι και να μην λειτουργεί το αποχιονιστικό σύστημα.

Το μηχάνημα το συνόδευσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας μέχρι το σύνορο Γαλάτιστας χωρίς όμως να γίνει αποτελεσματικός αποχιονισμός.

Το μηχάνημα ήταν η τρίτη φορά φέτος που ανετράπη της πορείας του, θέτοντας σε κίνδυνο και την ζωή του Προέδρου και του οδηγού, ζητώντας μάλιστα πάλι την βοήθεια της Κοινότητας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ι. Ταχματζίδη και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Αιβαζίδη Παντελή για τις άμεσες ενέργειες τους και απαιτούμε την αναθεώρηση της σύμβασης αποχιονισμού.

Οι κάτοικοι των Πετροκεράσων και όλου του Δήμου Λαγκαδά αξίζουν σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες για την ασφάλεια τους.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Πετροκεράσων

Θανάσης Καλαφάτης»



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.