Δημόπουλος: «Δεν γίνεται να χάνεις 2-0 και να βγάζεις τον Σφιντέρσκι»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δημόπουλος, και μίλησε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το λάθος του Φερέιρα να βγάλει τον Σφιντέρσκι, τον ΠΑΟΚ που δεν θυμίζει την περσινή ομάδα αλλά και τον Πέλκα που έπρεπε να παίξει βασικός.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δημιουργεί ευκαιρίες. Τον ΠΑΟΚ δεν τον περίμενα έτσι, εκτός τις ευκαιρίες του Σφιντέρσκι και του Μίσιτς δεν έκανε κάτι άλλο, δεν πίστευε πως μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Ηταν λάθος του προπονητή να βγάλει τον Σφιντέρσκι και να βάλει τον Ακπομ, βάλτους και τους δύο μέσα να παίξεις φουλ επίθεση. Τι φοβήθηκε να μην φάει και τρίτο; Αν έπαιζαν δύο επιθετικοί θα μείωνε ο ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή θέσης του Μίσιτς: «Χθες δεν μάρκαρε κανείς στον ΠΑΟΚ, η μισή άμυνα είναι ο Κρέσπο και φαίνεται η απουσία του από την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Αν δεν φοβόταν το παιχνίδι ο Δώνης τότε ο Παναθηναϊκός ίσως να έβαζε και τρίτο γκολ. Δεν είναι ο περσινός ΠΑΟΚ που έμπαινε μέσα, έβγαζε φωτιές, κέρδιζε το παιχνίδι και έφευγε».

Την ευθύνη του προπονητή και το γεγονός ότι Πέλκας-Μπίσεσβαρ ήταν στον πάγκο: «Εγώ νομίζω πως ο Πέλκας έπρεπε να παίξει, χρειαζόταν στο παιχνίδι, ήταν γρήγορο το ματς. Ο Μπίσεσβαρ μπήκε αλλαγή αλλά όταν παίζει 20 λεπτά ή μισή ώρα τι να σου κάνει; Εβλεπες χθες πως ο Παναθηναϊκός κάνει ευκαιρίες και ήταν θέμα χρόνου να βάλει γκολ. Ο Φερέιρα έπρεπε να πάρει τα μέτρα του, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε χειρότερος στο δεύτερο ημίχρονο».

Αν θα αφυπνίσει τον ΠΑΟΚ η ήττα ενόψει του ματς του Κυπέλλου: «Είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι διπλά παιχνίδια, ακόμη και 0-0 να έρθει στην Τούμπα, μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ και να περάσει. Στο ματς πρωταθλήματος δεν είχε περιθώρια να χάσει γιατί έμεινε πίσω. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει έτσι όπως χθες δεν έχει τύχη πουθενά, δεν έχει ψυχή ο Φερέιρα. Και χθες στο ΟΑΚΑ και με τον Αρη δεν έπαιξε με δύο φορ ενώ έχανε. Δεν γίνεται να βγάλεις τον σκόρερ που έχει το εύκολο γκολ στην ομάδα σου. Αν έπαιζε με δύο μπροστά, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν θα έβγαιναν μπροστά και ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε καλύτερα. Ο Ακπομ δεν ακούμπησε την μπάλα, τι να κάνει μόνος του; Επειδή έχει πολύ καλούς παίκτες και πρέπει να τους διαχειριστεί τους παίκτες, δεν τους διαχειρίζεται σωστά. Σημασία έχει να βάζεις τους παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.