Δημόπουλος: «Δεν είναι εύκολος όμιλος για τον ΠΑΟΚ - Χρειάζεται και φορ εκτός από δεκάρι»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος, και μίλησε για την πρόκριση του Δικεφάλου επί της Ριέκα, την κλήρωση και τους αντιπάλους στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ αλλά και τις μεταγραφές.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ: «Δεν είναι εύκολος όμιλος, η Κοπεγχάγη είναι δύσκολη ομάδα. Και η Σλόβαν Μπρατισλάβας αλλά και οι Δανοί έχουν ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Μεταξύ ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγης θα παιχτεί η πρωτιά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να κάνει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, να πάει πιο μακριά η ομάδα».

Για το διπλό του ΠΑΟΚ επί της Κροατίας: «Στον ΠΑΟΚ χαμογέλασε η τύχη στο 94’ που έβαλε γκολ στην Τούμπα. Ήταν καλός στην Κροατία ο Δικέφαλος. Χρειάζεται και παιχνίδια στα πόδια του ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα επηρέασε και τις άλλες ελληνικές ομάδες αφού ήταν ανέτοιμες. Θα φανεί αν χρειάζεται δεκάρι ο ΠΑΟΚ, αν δεν έχει σέντερ φορ να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, τι να το κάνει το δεκάρι; Βέβαια καμια φορά βοηθάνε και τα χαφ. Παλαιότερα είχαμε τον Κωστίκο, άνοιγε τις άμυνες και έμπαιναν οι χαφ και σκόραραν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.