Δημόπουλος: «Ποιος Σαμάτα; Έχει κόλλημα μαζί του ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Δημόπουλος με τον παλαίμαχο επιθετικό να μιλάει για τον ρόλο που έχουν στον ΠΑΟΚ , Αλί Σαμάτα και Στέφανος Τζίμας αλλά και για τα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσει ο Δικέφαλος για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αρχικά ανέφερε: «Ποιος Σαμάτα; Έχει κόλλημα μαζί του ο Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει τις τρεις μεγάλες ομάδες μέσα στην Τούμπα, αν δεν τις κερδίσει ας μη συζητάει για το πρωτάθλημα, δεν θα σου φταίει κανένας άλλος, έχεις την τύχη στα χέρια σου και πρέπει να πάρει αυτά τα παιχνίδια στην Τούμπα».

Προσθέτοντας: «Ο Τζίμας έχει σκοράρει τέσσερα γκολ φέτος στον ΠΑΟΚ, φέτος επειδή παίζει σε μία ομάδα που είναι αδιάφορη , θα μπορούσε να τον πάρει στην αποστολή και να τον βάλει στο παιχνίδι να πάρει χρόνο. Ο Σαμάτα θα είναι του χρόνου; Ο Τζίμας είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ».

Για τις ευρωεκλογές: «Μου είχαν κάνει πρόταση για τις ευρωεκλογές πριν 10 χρόνια , έπρεπε να κατέβω τότε και τώρα κατεβαίνει ο κάθε τυχαίος που πάει για το μεροκάματο και λέει θα πάω να λύσω τα προβλήματα της Ελλάδος, εδώ άλλοι δεν τα έλυσαν θα τα λύσουν αυτοί».

Όσο για τις σημερινές αναμετρήσεις, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα κερδίζει από το ημίχρονο. Τον Άρη με τον Ολυμπιακό τον βλέπω για να μην χάνουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός μπορεί να πάει παντού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.