Δημήτρης Πέλκας - Κυβέλη Μάρδα: Το προγλέντι γάμου με τον γαμπρό να εμφανίζεται μέσω... skype! (vids)

Χάρης Δημαράς17 Ιουνίου 2022

Πώς θα σας φαινόταν να πάτε σε ένα προγλέντι γάμου και ο γαμπρός να μην είναι εκεί, αλλά να εμφανιστεί μέσω... skype; Συνέβη, αλλά ο λόγος ήταν αυτό που λέμε «ανωτέρα βία», με όλη τη... σημασία της λέξης. 

Δημήτρης Πέλκας και Κυβέλη Μάρδα ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη,, όπου ως γνωστόν κατοικεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός την τελευταία διετία, αγωνιζόμενος με την Φενέρμπαχτσε και απ' όπου κατάγεται η νύφη από πλευράς του πατέρα της (ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης  Μάρδας). 


Ο γάμος θα είναι πολύ ιδιαίτερος, με κουμπάρους τον συνεργάτη του Λουτσέσκου και γυμναστή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Τσονάκα και τη σύζυγό του, Ρία) και θα πραγματοποιηθεί στο Πατριαρχείο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με «υψηλούς» προσκεκλημένους. 

«Ο γαμπρός λάκισε... Σ' αγαπώ μάνα...»

Πάμε όμως στο προγλέντι, το οποίο διοργάνωσε στα Γιαννιτσά (τόπος καταγωγής του Δημήτρη) για τους περισσότερους φίλους του ζευγαριού που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Πόλη η οικογένεια του Δημήτρη Πέλκα, ο πατέρας του, Πρόδρομος, η μητέρα του Ειρήνη και ο αδερφός του Γιάννης. Η αντικειμενική δυσκολία της εξασφάλισης άδειας για τον Δημήτρη από τον νέο προπονητή της Φενέρ, Ζόρζε Ζεσούς, «ξεπεράστηκε» μέσω της τεχνολογίας. 

Ο 28χρονος άσος εμφανίστηκε στο γλέντι μέσω... skype, από υπολογιστή και προτζέκτορα που έστελνε την εικόνα στο πιο κεντρικό σημείο του κέντρου διασκέδασης, στην «Αρένα» των Γιαννιτσών.

Η διαδικτυακή στιχομυθία με την μητέρα του, Ειρήνη Τασέλη, μάλιστα ήταν «όλα τα λεφτά».

Λέει λοιπόν η μαμά:

«Καλα να περάσατε. Αν και λείπει το παιδάκι μου και στεναχωριόμαστε, έχουμε τη νύφη που αντικαθιστά. Σε άλλες στιγμές λένε η νύφη το 'σκασε, εγώ θα πω... ο γαμπρός λάκισε!».


 Και απαντά ο Δημήτρης: 

«Μπράβο ρε μάνα... Σε αγαπώ πολύ. Δυστυχώς δεν κατάφερα να είμαι μαζί σας σήμερα. Ξέρετε ότι λατρεύω αυτά τα γλέντια και ειδικά όταν είναι το δικό σου γλέντι που δεν το έχω ζήσει κιόλας... Ηθελα πολύ να είμαι εκεί μαζί σας, αλλα είμαι σίγουρος ότι ο μπαμπάς, η μαμά και ο αδερφός θα σας κάνουν να περάσετε τέλεια. 

Εστειλα τη νύφη, ήρθε για να εκπροσωπήσει και τους δύο. Είναι η γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή, με κάνει ευτυχισμένο μέρα με τη μέρα πιο πολύ. Μωρό μου σε αγαπώ πάρα πολύ. Εγώ από εδώ θα παρακολουθώ και θα διασκεδάζω όσο μπορώ».

Νωρίτερα η Κυβέλη είχε προαναγγείλει την απουσία του Δημήτρη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την ομάδα και ευχαρίστησε άπαντες τους παρισταμένους. Τις εντυπώσεις κέρδισε η γιαγιά του Δημήτρη, Σταυρούλα που έσυρε το χορό, υπερήφανη, ενώ χόρεψε και με τη νύφη.  

 

«Μοναδική η πειθαρχία του Δημήτρη» 

Ο Δημήτρης Μάρδας, πατέρας της νύφης, εξήρε την πειθαρχία του γαμπρού του: «Σε όλη μου τη ζωή γνώρισα την πειθαρχία στα Πανεπιστήμια, στα μαθήματα, στην οικονομία, βρέθηκα στον κρατικό προϋπολογισμό και γνώρισα τι θα πει δημοσιονομική πειθαρχία, αλλά με το Δημήτρη γνώρισα την πειθαρχία στο ποδόσφαιρο. Μια μοναδική πειθαρχία που είναι πολύ δύσκολη και που θα μου ήταν αδύνατον να την ακολουθήσω». 

Αυτό που άρεσε πολύ πάντως ήταν και η κάρτα που είχε πάνω σε κάθε τραπέζι, με την αγαπημένη φράση του ζευγαριού: «Δ+Κ, Υπάρχει μόνο μια χαρά στη ζωή, να αγαπάς και να αγαπιέσαι». 


Μέσα στους παρευρισκομένους ήταν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου, ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών και νυν του Νέου Μυλοποτάμου, Χρήστος Καραογλανίδης, ο γνωστός ατζέντης και άμεσος συνεργάτης του Πολ Κουτσολιάκου, Μάκης Μίχας και τοπικοί βουλευτές.  

Ακολούθησε όλο το τυπικό. Πυροτεχνήματα, τούρτα, σαμπάνια και φυσικά χορός ως ένα «ζέσταμα» για όσα θα ακολουθήσουν το επόμενο Σάββατο. Εκεί λογικά ο Δημήτρης δε θα εμφανιστεί μέσω skype, αλλά ολοζώντανος, έχοντας πάρει έστω και λίγες ώρες άδειας από τον αυστηρό «στρατηγό» Ζεσούς. Είπαμε, πειθαρχία... 






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.