Δημήτρης Πέλκας: Εφεραν γούρι οι κουμπάροι- Διθύραμβοι από τα τουρκικά ΜΜΕ

Χάρης Δημαράς27 Δεκεμβρίου 2021

Ολα ειναι θέμα ψυχολογίας και θετικής ενέργειας... Ο Δημήτρης Πέλκας λίγες μέρες μετά το διαζύγιο της Φενέρμπαχτσε με τον Βίτορ Περέιρα, με τον οποίο ήταν γνωστό άλλωστε ότι οι σχέσεις τους ήταν παγωμένες, όχι μόνο βρήκε τον εαυτό του, αλλά πέτυχε και ένα πανέμορφο τέρμα.

Ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 73', δεκαπέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στον εντός έδρας αγώνα της Φενέρ με αντίπαλο τη Μαλάτιασπορ. Θυμηθείτε εδώ το γκολ. 

Ηταν το πρώτο φετινό στο πρωτάθλημα, στην ένατη μόλις συμμετοχή του, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. «Ο βασιλιάς επέστρεψε», σχολιάζουν οι Τούρκοι στο twitter, τα μίντι δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην «επιστροφή» του, ενώ σε δήλωσή του, βετεράνος άσος του τουρκικού συλλόγου Ριντβάν Ντιλμέν τόνισε μεταξύ άλλων πως «αν έδινε η διοίκηση Πέλκα και Οζίλ στον Φατίχ Τερίμ, η διαφορά θα ήταν 2-3 πόντους από την Τραμπζονσπόρ!».

Εφερε γούρι ο Τσονάκας

Μετά την απομάκρυνση του Περέιρα ο Πέλκας απελευθερώθηκε και πλέον μπορεί να γίνει ξανά βασικός. Το «διαβατήριο« για την επιστροφή του στην ενδεκάδα σίγουρα ήταν το χθεσινό τέρμα. Η αύρα του κουμπάρου του, Γιώργου Τσονάκα, ο οποίος αξιοποιώντας την άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (είναι ως γνωστόν άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στους ασπρομαυρους), βρέθηκε με τη σύντροφό του, Ρία, στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Παρούσα φυσικά και η αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη, Κυβέλη Μάρδα... 

Δημήτρης Πέλκας, Κυβέλη Μάρδα, Ρία Ρούντου και Γιώργος Τσονάκας στην Κωνσταντινούπολη 


«Χαρούμενος που επέστρεψα στο σκοράρισμα»

Ο Πελκίνιο έκανε και ποστάρισμα μετά το τέλος του αγώνα. «Χαρούμενος για τη νίκη, νιώθω πολύ όμορφα που επέστρεψα στο σκοράρισμα», έγραψε χαρακτηριστικά και ακολούθησαν πολλές χιλιάδες Likes από οπαδούς της Φενέρ, οι οποίοι περιμένουν την αναγέννηση ενός από τους αγαπημένους παίκτες, καθώς η Φενέρ βρίσκεται ήδη στο -14 από την πρωτοπόρο Τραμπζόν...  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.