Δημήτρης Λογοθέτης: «Συνειδητή η επιλογή του πατέρα μου να απέχει από την ζούγκλα»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2021

Ο Δημήτρης Λογοθέτης, γιος του Γιάννη, του σπουδαίου σπόρτκάστερ που έφυγε από την ζωή, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον πατέρα του. «Ασχέτως ηλικίας, για πολύ κόσμο ήταν ο Γιάννης, ο σπόρτκάστερ, για μένα ήταν πατέρας μου. Σε γενικές γραμμές πάλεψε με αξιοπρέπεια, όπως έζησε με αξιοπρέπεια» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Υπήρχε κόσμος που τον θυμόταν. Ήταν συνειδητή η επιλογή του να απέχει από την ζούγκλα, όπως την χαρακτήριζε. Ήταν γνώστης των πεπραγμένων, αλλά δεν ήθελε μετά την πορεία που είχε να συμμετέχει σε αυτό. Είναι μία άλλη εικόνα απ' αυτή που γαλούχησε εμάς τα παιδιά του. Ήταν διαφορετικά με Κούη, Κούδα και Χατζηπαναγή. Έβλεπε αγώνες. Ένιωθα ότι είχε διάθεση να περιγράφει, τον έπιανα να διορθώνει τους σπίκερ. 

Μου έλεγε δεν υπάρχει επανάληψη. Είναι το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Διόρθωνε, κυρίως, λάθη γλωσσικού χαρακτήρα». Ρωτήθηκε αν ο πατέρας του είχε κάποιον παίκτη πρότυπο: «Από το ελληνικό ποδόσφαιρο όχι. Ο πατέρας μου ήταν λάτρης των Ελλήνων παικτών. Θαύμαζε τους μεγάλους ξένους, αλλά πάντα του άρεσαν τα ελληνάκια και η μεγάλη του αγάπη την Θεσσαλονίκη. 

Θεωρούσε τον Χατζηπαναγή μία κατηγορία μόνο του. Μετέδωσε τον Δομάζο στο Γουέμπλει. Ήταν προσωπικοί φίλοι με τον Κούδα και χαρακτήριζε ευφυία τον Τερζανίδη. Αγαπούσε τις μεγάλες προσωπικότητες της εποχής του. Θα σας πω ένα περιστατικό. Ήρθε σπίτι μας ο Χατζηπαναγής με τον κ. Ατματζίδη, τον πρώην πρόεδρο του Ηρακλή, την πρώτη του μέρα στη Θεσσαλονίκη και θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει «ρε Νίκο τι αρκούδα είναι αυτή που έφερες;», βλέποντας τα μαλλιά του. Μεγαλύτερο αθλητή θεωρούσε τον Νίκο Γκάλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.