Δημητρίου: «Δεν έφυγα σαν εχθρός από τον ΠΑΟΚ, η Βασιλεία πλήρωσε τα τροφεία»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Κώστας Δημητρίου και μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την άνοδο των «Λιονταριών» στη Super League 1 αλλά και τον καιρό που έφυγε από τον ΠΑΟΚ για την Βασιλεία.

Αρχικά ο Κώστας Δημητρίου μίλησε για τη διαδρομή του και αν θα έκανε κάτι διαφορετικό: «Είναι στον άνθρωπο δεν άλλαξε κάτι ήμουν πιο χαρούμενος. Είναι στον καθένα το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση. Εμένα μόνο καλό μου έκανε».

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ: «Ποτέ δεν είχα καμία κακία με τον ΠΑΟΚ, εκεί ανδρώθηκα, μεγάλωσα, ευθύνεται για πολλά από όσα έκανα στη ζωή μου. Δεν έφυγα σαν εχθρός από τον ΠΑΟΚ. Η Βασιλεία πλήρωσε τα τροφεία και κάποιο ποσό για να ενταχθώ πιο γρήγορα στην προετοιμασία της. Πήγα παιδί και έφυγα άντρας δε γίνεται να έχω κακές σχέσεις με κάποιον από εκεί. Το ποδόσφαιρο δεν έχει σιγουριά έχει ρίσκο. Δεν μετανιώνω για καμία κίνηση, είτε αυτές που βγήκαν λάθος είτε αυτές που εγώ θεωρώ σωστές».

Για την περίοδο στη Βασιλεία: «Δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενα. Είχα έναν τραυματισμό δεν είχα χρόνο έπαιξα ελάχιστα και αποφασίσαμε από κοινού να βρω μια άλλη ομάδα να πάρω παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, από τη μια όλα να πάνε τέλεια και να από την άλλη να πεις έκανα λάθος. Τη χρονική στιγμή που έγινε νομίζω θα έκαναν την ίδια επιλογή».

Για την περίοδο στον Πανσερραϊκό: «Στον Πανσερραϊκό μου δόθηκε ευκαιρία να πάρω ρυθμό. Φέτος είχα τραυματισμό στο γόνατο τον Δεκέμβριο που με άφησε έξω και δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο πιστεύω ότι μπορούσα. Αλλά η ομάδα με στήριξε και με πιστεύει. Αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα γίνει μετά, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Είμαι πιο έτοιμος και ψυχικά και εγκεφαλικά. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον 18χρονο Κώστα. Με τις καταστάσεις ωριμάζουμε και μεγαλώνουμε. Θα είμαι πιο συνετός στις αποφάσεις μου. Νιώθω έτοιμος να βγάλω ό,τι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο».

Αν μιλάει με τους συμπαίκτες από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Μιλάω με όλα τα παιδιά που ήμασταν συμπαίκτες. Πέρα από αυτό, ήμασταν και συγκάτοικοι στον ξενώνα δεν γίνεται να μην κρατήσεις επαφές. Κοιμάσαι, ξυπνάς, τρως μαζί και δένεσαι θέλεις δε θέλεις. Έχουμε επαφές, όχι καθημερινές, αλλά έχουμε».

Ποιος θεώρει ότι έκανε καλύτερη καριέρα: «Πιστεύω ότι αξίζουν όλα τα παιδιά. Ο Σιαμπάνης είναι ακατέργαστο διαμάντι. Έχει την τρέλα του τερματοφύλακα, ο προπονητής του το ξέρει καλύτερα. Ο Μάριος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».

Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του: «Τίποτα δεν μπορεί να σου κόψει τις φιλοδοξίες. Πήραμε το πρωτάθλημα ανεβάσαμε την ομάδα εκεί που αξίζει να είναι. Μέχρι τις 30 Ιουνίου είμαι εδώ και μετά βλέπουμε».

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη και αν του έδωσε κάποια συμβουλή: «Με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο γιατί τον Ιανουάριο έχασα τον πατέρα μου. Μου είπε να μην τα παρατάω ποτέ και η δύναμη που έχουμε μέσα μας είναι η κύρια. Αυτό κρατάω περισσότερο».

Αν έχει να δώσει κάποια συμβουλή στον Κουλιεράκη που είναι και αυτός στόπερ: «Δεν χρειάζεται τις συμβουλές μου. Πάει πολύ καλά, έχει ρίξει πολλή δουλειά και μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.