«Ο Σελιμάι απέρριψε προτάσεις από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Δημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής του Πανερυθραϊκού, ομάδα από την οποία απέκτησε ο ΠΑΟΚ τον Ερμή Σελιμάι, μίλησε για την πρώτη συμμετοχή του νεαρού με τον Δικέφαλο, ενώ αποκάλυψε πως απορρίφθηκαν προτάσεις από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό για να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε: «Τα νέα παιδιά είναι η χαρά του ποδοσφαίρου και είναι χαρά μας που ένα καταπληκτικό παιδί όπως ο Ερμής βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και εύχομαι να τον δούμε και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πρόκειται για ένα παιδί με φιλοδοξίες, ήταν σε εμάς τέσσερα χρόνια και από τα 15 του έπαιζε σε αντρικό επίπεδο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών. Όταν ένα παιδί άρχισε να δημιουργεί προσδοκίες είδαμε ότι κάτι καλό γίνεται».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Λουτσέσκου θα δει ακόμα καλύτερα, η δική μου άποψη είναι ότι μπορεί να σταθεί σε όλη την πλευρά με πολύ καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά, διείσδυση, σέντρα και τελειώματα, στα αμυντικά του καθήκοντα χρειάζεται λίγο δουλεία και το πλεονέκτημα του είναι ότι του αρέσει να δουλεύει σκληρά. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια του ήταν υποστηρικτική απέναντι στον ποδοσφαιριστή».

Ενώ πρόσθεσε για το πως ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Η μεγαλύτερη του γνωριμία με μεγάλες ομάδες ήταν η κλήση του στην Εθνική Αλβανίας και εμείς δεχθήκαμε προτάσεις από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο έκανε την πιο επαγγελματική πρόταση και ήταν επιθυμία και του Ερμή να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.