Δήμαρχος Θερμαϊκού: «Μπαίνουμε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2023

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα άλματα που έχουν γίνει προκειμένου η περιοχή να είναι ελκυστική για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

«Φέτος θα είναι ακόμη καλύτερα γιατί έχουμε προσθέσει πολλά περισσότερα. Έχουμε ενισχύσει τους πύργους με την δομή των ναυαγοσωστών, υπάρχουν, πλέον, σκάφη άμεσης επέμβασης και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οδηγίες, χημικές τουαλέτες σε οκτώ διαφορετικά σημεία, οδηγίες, αλλαξιέρες, ντουζιέρες. Έχουμε πολύ καλά οργανωμένες παραλίες, που μπορεί να χαρεί οποιοσδήποτε μας επισκεφτεί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν πολλά νέα καταστήματα που μπήκαν σε λειτουργία που βαθμολογούνται με άριστα, ενώ βραβεύονται τα νερά μας πάνω από το κανονικό. Τα πάρκα μας είναι περιποιημένα, καθαρά, βάλαμε και καινούργια λουλούδια και ομόρφυνε πραγματικά όλη η περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού από την Επανομή μέχρι την Περαία και την Μηχανιώνα.»

Τόνισε ότι: «Η οικονομία είναι θεμέλιος λίθος και σε λίγο καιρό θα μπει σε διαγωνισμό το παλιό κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας που ρήμαζε επί 30 χρόνια. Θα έχει τουριστικό χωριό, όλη η Θεσσαλονίκη στον Δήμο Θερμαϊκού θα έχει την καλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα. Μπαίνουμε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, με μαρίνα, πεντάστερα ξενοδοχεία και τουριστικά χωριά. Η περιοχή αλλάζει κατευθείαν όψη και ανεβαίνει πολλά επίπεδα στον τουριστικό χάρτη.»

Υπογράμμισε: «Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες. Κανένας δεν πίστευε ότι ο διαγωνισμός για το κάμπινγκ θα ξεκαθαρίσει με προεδρικό διάταγμα. Η κατασκευή του, μάλιστα, είναι βιοκλιματική, θα είναι με τον καινούργιο τρόπο, θα δίνει και το περιβαλλοντολογικό στίγμα. Η Μηχανιώνα γίνεται η Μαρίνα της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος ακούει πολλά και δικαιολογημένα είναι επιφυλακτικός. Όλα αυτά, όμως, δεν είναι ιδέες είναι έργα σε εξέλιξη.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.