Δημαράς: Σε καλή τιμή το G/G στη Ριζούπολη

Χάρης Δημαράς10 Απριλίου 2021

Με δύο ισοπαλίες άρχισε ο Βόλος στα πλέι-άουτ, στη διαδικασία είναι αδιάφορος και η έλλειψη κινήτρου παίζει το ρόλο της. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός καίγεται, γιατί βρίσκεται στη διακεκαυμένη ζώνη, στην προτελευταία θέση, με έναν βαθμό διαφορά από την τελευταία ΑΕΛ. Οι Αγρινιώτες δεν έχασαν καμία φορά από τους Θεσσαλούς φέτος, αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα. Νίκο Μαρτίνεζ και Μπαριέντος οι απόντες για τους γηπεδούχους, Βάντερσον, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Μπαρμπόσα, Τσιγγάρας για τους φιλοξενούμενους. Δύσκολο ματς...

Ο ΟΦΗ νίκησε μετά από τρεις μήνες (!) και άρχισε να πιστεύει και πάλι στην παραμονή. Ζητούμενο η συνέχεια, με το Νιόπλια στον πάγκο είναι εμφανές πως υπάρχει βελτίωση. Εκτός και πάλι οι Νέιρα, Γιαννούλης,Τσιλιανίδης, Ναμπί, Καστάνιος, Βαζ και Σόουζα. Προλαβαίνει ο Ντε Γκουζμάν. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει Τσιλούλη, με το Χάβο δεν έχει ακόμη νίκη στον πάγκο της ομάδας, δεν είναι παντελώς αδιάφορος, γιατί αν χάσει μπορεί να μπλέξει. Πιθανό το αμφίσκορο, εδώ και σε καλή τιμή. 

Τρομερή παράδοση έχει ο Ατρόμητος με την ΑΕΛ (12 ματς αήττητος με 8 νίκες), όμως μετράει εννιά παιχνίδια χωρίς τρίποντο (τα επτά τελευταία με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του). Εκτός ο Χαρίσης από τους Περιστεριώτες που αν χάσουν μπλέκουν. Οι «βυσσινί» έχουν τη σημαντική επιστροφή Γιακιμόφσκι, εκτός μονάχα οι Σπαρβ και Μουκάντζο. Η ΑΕΛ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι και σε καλό φεγγάρι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει ο Παντελίδης. Καλύτερα το G/G. 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ G/G 

Aτρόμητος - ΑΕΛ G/G 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.