Δικαιούνται πλέον, εύσημα στον ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης10 Μαΐου 2021

Μία του Κουλμπάκοφ, δύο του Κουλμπάκοφ… Ε, τρεις… Πέναλτι! Και τούτο επειδή στην περίπτωση αυτή ο εκ Λευκορωσίας ορμώμενος διαιτητής έκανε – επιτέλους – το αυτονόητο. Συμβουλεύθηκε τον VAR. Στις δυο προηγούμενες; Καρφί δεν τού κάηκε. Κι ίσως – λέμε: Ίσως – στέρησε από τον ΠΑΟΚ μία ευκαιρία για γκολ πριν το 1-0 στο 68ο λεπτό…

Μετά μία ακόμη νίκη στα πλέι οφ κόντρα στον Άρη, η δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ. Με το σπαθί του και την ψυχή του. Κουβαλώντας μάλιστα μέχρι εχθές δυο καρπούζια σε μία μασχάλη. Με πρόσθετο βάρος δηλαδή, σε μυαλό, σώμα και ψυχή. Εν τούτοις έφθασε στην ανατροπή αφήνοντας πίσω του Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Έτσι ο ΠΑΟΚ κουβαλά πλέον, μόνο ένα καρπούζι! Λειτουργεί καλύτερα. Προετοιμάζεται καλύτερα για τον Τελικό του Κυπέλλου…

Η βελτίωση της ομάδας (ως ομοιογενούς συνόλου προπονητών και παικτών) του ΠΑΟΚ – με πέντε νίκες και μία ήττα στα πλέι και δυο νίκες στους Ημιτελικούς - είναι εμφανής. Δεν αγγίζει το maximum. Όλα κι όλα αλλά… Έστω με το medium περιέσωσε ό, τι αξιοπρεπώς περισωνόταν. Και την δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος κατέκτησε και στον Τελικό προκρίθηκε. Με το σπαθί του και την ψυχή του, επιμένουμε.

Ως εκ τούτου δικαιούνται ευσήμων για όλα αυτά μέχρι τώρα (αν και δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες του κόσμου του) προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ! Κι έχουν περιθώρια, για να φθάσουν από το μέχρι πρόσφατα ανάθεμα στο ωσαννά. Για να αποδώσουν στον κόσμο τους όσα του οφείλουν.

Τώρα, για την χθεσινή άνετη νίκη…

Με άμυνα η οποία ενέπνεε πάλι, σιγουριά ο ΠΑΟΚ ήλεγξε απόλυτα τον αγώνα. Το έπραξε ακόμη κι όταν δεν είχε την κατοχή. Στην εικόνα του ήταν έντονα πάλι, τα χρώματα της σοβαρότητας, της ηρεμίας, της αυτοπεποίθησης και της ανωτερότητας. Και πάρα το πρόσθετο βάρος – επιμένουμε επειδή έτσι είναι – σε μυαλό, ψυχή και σώμα ενόψει Τελικού… Υπέγραψε φαρδιά και σφράγισε πλατιά (με το άνετο 2-0) ένα ακόμη πιστοποιητικό ανωτερότητας του!

ΥΓ 1: Πέρασε από σαράντα πέντε κύματα ο Ενέα Μιχάι. Έμεινε καμαρωτά ορθός. Νίκησε στη μεγάλη μάχη της ζωής του.

ΥΓ 2: Αγκάθι στο ρόδο της νίκης… Το πλήγωμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια! Πόνεσε τον ΠΑΟΚ!

ΥΓ 3: Ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του στην εθνική Ελλάδας έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Έδειξε κι εχθές, την κλάση του…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.