Δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία

Μάνος Χατζάκης05 Ιουνίου 2020

Ο Αρης ρίχνεται αύριο στη μάχη των play off, τα οποία έχουν περισσότερο χαρακτήρα γοήτρου. Η δεύτερη ανάγνωση, όμως, λέει πως η τεχνική ηγεσία θα τεστάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περίμεναν -υπομονετικά- δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το σύνολο του Μίκαελ Ενινγκ δεν θα κατεβεί αδιάφορο στο μίνι Πρωτάθλημα. Το κάθε άλλο. Οσο παρατηρείται αναμονή για την οριστικοποίηση της τέλεσης του δεύτερου ημιτελικού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, τόσο το ενδιαφέρον και η ετοιμότητα πρέπει να αυξάνονται.

Στο διάστημα της διακοπής, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, όσο το επέτρεπαν οι συνθήκες, ώστε να μη χάσουν τη φόρμα τους. Αν τα κατάφεραν ή όχι θα φανεί σε λίγες ώρες. Μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας με τους Κρητικούς θα έχει βαθμό δυσκολίας με το σκεπτικό ότι πρέπει όλοι να προσέξουν για την αποφυγή τραυματισμών.

Εκτός των βασικών, πάντως, χρόνο συμμετοχής -σταδιακά- περιμένουν οι Μαντσίνι και Μαρτίνες, οι οποίοι δούλεψαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, έστω και υπό το καθεστώς της καραντίνας.

Στην ίδια κατηγορία θα μπορούσαν να βρεθούν οι Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Μπα, Τόνσο και Ντουάρτε, ωστόσο η πραγματικότητα λέει ότι δύσκολα θα τα καταφέρουν. Ηδη, οι δύο πρώτοι αποκλείστηκαν από την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα. Ο Γάλλος μέσος έχει χάσει σημαντικό μέρος της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, ενώ ο Αργεντινός είναι αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει, λόγω των συχνών τραυματισμών στη γάμπα.

Οσον αφορά τον Ντουάρτε, η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη έχει τυπικό χαρακτήρα και, στο άμεσο μέλλον, θα γίνει προσπάθεια για λύση του συμβολαίου του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.