«Δικαιολογημένα ορίστηκε στην Τούμπα ο Παπαπέτρου»

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Ιουνίου 2020

Ο καθηγητής Διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε στο metrosport.gr την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει Έλληνες διαιτητές στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Τάσου Παπαπέτρου, ο οποίος θα διαιτητεύσει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Νομίζω ότι η φετινή χρονιά είναι από τις καλύτερες του Παπαπέτρου και δικαιολογημένα ορίστηκε στην Τούμπα για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ελληνικής διαιτησίας. Είναι θετικό που δεν θα υπάρχει κόσμος και πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του παιχνιδιού και να βγει κερδισμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική διαιτησία.

Όσον αφορά τον Τζήλο και την επιλογή να οριστεί στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ καλός διαιτητής και θεωρώ ότι έχει ανακτήσει το ηθικό του μετά από καιρό και περιμένουμε μια καλή διαιτησία από τον ίδιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Επειδή βλέπουμε τα δέντρα κι όχι το δάσος είδαμε και από ξένους διαιτητές που σφύριξαν στην Ελλάδα ότι κάνουν μεγάλα λάθη. Πάρτε για παράδειγμα τον Γερμανό που δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι στο Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου στο Βεστφάλεν υπέρ των γηπεδούχων που το παιχνίδι αυτό έκρινε τον τίτλο στη Γερμανία. Σκεφτείτε αυτό το λάθος να το έκανε στην χώρα μας τι θα συνέβαινε. Οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα έχουν την ασυλία από παίκτες, παράγοντες και κόσμο και αντιμετωπίζονται από όλους με διαφορετικό μάτι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν άλλοι διαιτητές από άλλες πόλεις και νησιά και θα πρέπει οι αρμόδιοι να βρουν λύση για το καλό του ποδοσφαίρου μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.