Διεκδικεί χρόνο ο Σφιντέρσκι, έτοιμοι Ινγκασον και Μπάμπα

Metrosport Team28 Μαρτίου 2021

Οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του ΠΑΟΚ με τις εθνικές τους ομάδες, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες και το πιο σημαντικό που προέχει, είναι να επιστρέψουν όλοι υγιείς στη Τούμπα για να βοηθήσουν τον Δικέφαλο να διεκδικήσει τους στόχους του, στα πλέι οφ και το Κύπελλο.

Η Εθνική Ελλάδας στην οποία συμμετέχει ο Τζόλης, θα αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι σήμερα στην Τούμπα (στις 17:00) με αντίπαλο την Ονδούρα. Παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκε παίκτης της Ονδούρας θετικός στον κορωνοϊό (απομονώθηκε αμέσως), μέχρι χθες το βράδυ, δεν υπήρχε θέμα αναβολής του φιλικού. Ο Τζόλης αγωνίστηκε εναντίον της Ισπανίας, λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, ενώ είναι πιθανό να παίξει και εναντίον της Γεωργίας, το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης στην Τούμπα.

Από τα σημερινά παιχνίδια των εθνικών ομάδων, εκεί όπου συμμετέχουν παίκτες του ΠΑΟΚ, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Πολωνίας με την Ανδόρρα (περιμένουμε να δούμε τον Σφιντέρσκι), της Αρμενίας με την Ισλανδία (εκεί βρίσκεται ο Ινγκασον) και της Γκάνας (Μπαμπα Ραχμάν) με την Σάο Τόμε.

Πρακτικά, ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει σοβαρές προοπτικές να αγωνιστεί εναντίον της Ανδόρρας, πιθανότατα ως αλλαγή, αφού προηγουμένως οι Πολωνοί (είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι στην Βουδαπέστη με την Ουγγαρία την περασμένη Πέμπτη με σκορ 3-3) εξασφαλίσουν την νίκη. Εφόσον παίξει ο Σφιντέρσκι έστω και για λίγα λεπτά, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εθνική του ομάδα σε επίσημο παιχνίδι και το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Ινγκασον λογικά θα είναι βασικός στη σημερινή αναμέτρηση της Ισλανδίας με αντίπαλο την Αρμενία. Θυμίζουμε πως ο στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν βασικός στην προηγούμενη αναμέτρηση της Ισλανδίας με αντίπαλο την Γερμανία (νίκησαν τα «πάντσερ» με 3-0) και λογικά θα είναι στην ενδεκάδα της αποψινής εκτός έδρας αναμέτρησης στην Αρμενία.

Ετοιμοπόλεμος ο Μπάμπα

Από τις σημερινές αναμετρήσεις, στα πλαίσια των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ξεχωρίζει αυτή της εθνικής Γκάνας που θα υποδεχθεί την Εθνική Σάο Τόμε (στις 19:00) με τον Μπαμπα Ραχμάν να υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Ο άσος του Δικεφάλου συμμετείχε και στην σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία επί της Νοτίου Αφρικής (1-1) την περασμένη Πέμπτη.

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, από την Τσέλσι, πήρε φανέλα βασικού εναντίον της Νοτίου Αφρικής, βγάζοντας όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης, έχοντας μία πολύ καλή παρουσία στο αριστερό άκρο της άμυνας των Γκανέζων. Κερδισμένη από την αναμέτρηση βγήκε η Γκάνα που παραμένει στην κορυφή του τρίτου ομίλου με 10 βαθμούς, όσους έχει και η Νότιος Αφρική.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.