Αυτόν τον τίτλο ποιος θα τον πάρει; Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της Super League 1 διχάζουν τους μπουκ

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Η πρεμιέρα της Super League 1 κοντοζυγώνει, με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τον επόμενο πρωταθλητή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι αποδόσεις ανάμεσα στις εταιρίες του στοιχήματος διαφέρουν, συμφωνώντας μόνο ότι ο Ολυμπιακό είναι ακλόνητο φαβορί για να κρατήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή και τη νέα σεζόν.

Επίσης, ταύτιση αποδόσεων συναντάμε, πέρα από τον Ολυμπιακό, και στον Άρη, με τις εταιρίες να τον τοποθετούν ως 5ο φαβορί, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από το 15 έως το 17. Οι αποδόσεις για τους "ερυθρόλευκους" είναι από 1,51 έως 1,70.

Σύμφωνα με τους ορισμένους bookers η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο της SL1 τη φετινή αγωνιστική χρονιά από τον ΠΑΟΚ, κατατάσσοντας τον Παναθηναϊκό τρίτο φαβορί, με απόδοση 7,25 και τον Δικέφαλο με 8,50.

Σε αυτό το σημείο συναντάμε και τη διχογνωμία των στοιχηματικών εταιριών, καθώς οι περισσότερες δίνουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Ενώ άλλες εταιρίες τοποθετούν την ΑΕΚ ως δεύτερο φαβορί, τρίτο τον Παναθηναϊκό και τέταρτο τον ΠΑΟΚ. 

Οι αποδόσεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα, καθώς μια μεταγραφή ή μια αποχώρηση ενός βασικού παίκτη φέρνει αλλαγές στις αποδόσεις. Στις 19 Αυγούστου αναμένεται η σέντρα της Super League 1.

Οι αποδόσεις των πέντε πρώτων φαβορί για την κατάκτηση της Super League 1:

-Ολυμπιακός: 1,51-1,70

-ΠΑΟΚ: 5-8,50

-ΑΕΚ: 5,25-7

-Παναθηναϊκός: 7-7,50

-Άρης: 15-17

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.