Διαβουλεύσεις για κινητοποιήσεις στον Ηρακλή

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος28 Ιανουαρίου 2020

Ανυπολόγιστα «πληγωμένοι» από τον, μοναδικό στα χρονιά, άδικο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του 2011, οι «κυανόλευκοι» βλέπουν ακόμη μια φορά (όπως πριν από λίγα χρόνια για τον Παναθηναϊκό) οι νόμοι να αλλάξουν και οι ποινές να διαφοροποιούνται, ενισχύοντας το κατά… πανελλήνια αναγνώριση πασιφανές συμπέρασμα πως μόνο ο Ηρακλής «πλήρωσε ακριβά».

Ούτε καν με το γράμμα του νόμου τότε, μιας και άλλες ήταν οι προβλεπόμενες ποινές και άλλες εφαρμόστηκαν για να γνωρίσει τον υποβιβασμό για «δυσφήμιση του αθλήματος». 

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος έρχεται απλώς να προστεθεί στην μακρά λίστα της αναγνώρισης της υγιούς σκεπτόμενης ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης πως την πραγματική καταστροφική αδικία υπέστη μόνο ο Ηρακλής.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ξυπνούν εντονότερα τις (ούτως ή άλλως ανεξίτηλες) μνήμες του 2011 και στις τάξεις των φορέων του Ηρακλή ωριμάζει η σκέψη για νέες κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις και διαβουλεύσεις στους «κυανόλευκους» φορείς με στόχο να συναντήσουν άμεσα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας την άμεση επιστροφή του Ηρακλή στη Super League, ενώ συζητείται έντονα το ενδεχόμενο για ακόμη μια φορά ο κόσμος του Ημίθεου να κατέβει σε κινητοποιήσεις. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ρυθμίζονται λεπτομέρειες για κοινή συνάντηση των φορέων, ώστε να αποφασίσουν τις κινήσεις-δράσεις τους άμεσα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.