«Διασυρμός του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με ευθύνη Φερέιρα»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2020

Ιδιαιτέρως καυστικός ως προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε ο Νίκος Καρούλιας σχολιάζοντας την κακή εμφάνιση του Δικεφάλου την Κυριακή (2/2) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και απέδωσε στον Αμπέλ Φερέιρα την κάθετη πτώση στην αγωνιστική απόδοση του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό εμφανίζεται κατώτερος του αναμενομένου και αυτό οφείλεται κατά πολύ στον προπονητή του. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα δομημένη με χημεία, με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Βεβαίως, πλέον ο ΠΑΟΚ τώρα δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι δημιούργημα του προπονητή. Εντύπωση προκάλεσαν χθες και κάποιες δηλώσεις του, τις οποίες χαρακτηρίζω άτοπες και παράλογες. Είπε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τον πρώτο. Ασφαλώς και συμβαίνει αυτό. Ποιον θα έπρεπε να θέλουν να κερδίσουν; Τον τελευταίο; Έτσι οι ομάδες κερδίζουν αυτοπεποίθηση, νικώντας τον πρωταθλητή. Έπειτα είναι και ορισμένα λάθη τακτικής και σύνθεσης που έκανε. Όταν είσαι μπορείς να είσαι πρώτος κερδίζοντας το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορείς να κατεβαίνεις να παίξεις χωρίς τον Μπίσεσβαρ ή χωρίς τον Πέλκα, και να βάζεις τον Μίσιτς δίπλα στον σέντερ φορ. Έπρεπε ο Μίσιτς να είναι πιο πίσω δίπλα στον Μαουρίσιο και στη θέση του να είναι ο Μπίσεσβαρ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει αντίδραση στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Ναι μεν ο ΠΑΟΚ έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, δεν ξέρω όμως αν μπορεί να το βγάλει. Διότι διαπίστωσα και άλλο πρόβλημα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν τις δυνάμεις που απαιτούνται. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πιο εκρηκτικοί. Αν υπήρχε στατιστικογράφος, είμαι σίγουρος πως θα έβγαζε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Ίσως συνιστά και έλλειψη φυσικής κατάστασης αυτό, πέραν της ψυχολογικής πτώσης λόγω των άσχημων εμφανίσεων. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο ΠΑΟΚ θα δεχθεί δεύτερη τέτοια απόδοση από μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Τέτοιο διασυρμό θα έλεγα. Ο ΠΑΟ ήταν κυριαρχικός χθες, μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Έκανε κι ο ΠΑΟΚ ευκαιρίες, γενικά όμως φαινόταν σε δεύτερο ρόλο σε όλο το ματς. Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν εγωισμό την Τετάρτη και θα δούμε άλλο ΠΑΟΚ.

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Δώνης πάλευε πολύ καιρό για να κάνει τον Παναθηναϊκό δημιουργικό και πλέον το κατάφερε. Και αυτό φαίνεται, πλέον, και κόντρα σε μικρές και κόντρα σε μεγάλες ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.