Διαλυνάς για θάνατο 3χρονης: «Με εισαγγελική παρέμβαση έγινε το αυτονόητο!»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 3χρονης που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή, Νίκος Διαλυνάς, μίλησε στο Metropolis 95,5 αφήνοντας... αιχμές για το θάνατο του παιδιού.

Αναλυτικά

Αρχικά τόνισε: «Μπορέσαμε και πήραμε με εισαγγελική παραγγελία τον ιατρικό φάκελο και επειδή τον πήραμε εμείς, μπόρεσε και τον πήρε η επίσημη ιατροδικαστής, της οποίας το αστυνομικό τμήμα είχε αρχικά αρνηθεί να τον δώσει, διότι υποστήριξαν πως θα έπρεπε να πάει από το αστυνομικό τμήμα να πάρει σημειώσεις, χωρίς να μπορεί να πάρει αντίγραφο τον φάκελο. Με παρέμβαση εισαγγελέα έγινε το αυτονόητο. Η κατάσταση θυμίζει... μπανανία».

Ενώ προσέθεσε: «Τα ερωτηματικά είναι πολλά, διότι ξεκίνησε και έρευνα με εντολή του Υπουργού Υγείας και η αναπληρώτρια Υπουργός βγήκε προτού βγει το πόρισμα της έρευνας και είπε "Οι συνάδελφοι κάνανε εξαιρετικά τη δουλειά τους".

Για τις αιτίες που το παιδί «έφυγε»:

«Οι αιτίες που έφυγε είναι πολλές. Η αίσθησή μου είναι, εντελώς πρόχειρα, πως δεν διέγνωσαν ορισμένα θέματα που υπήρχαν, τα οποία με μια πρόχειρη ματιά από τον φάκελο προέκυψαν. Υπάρχουν ευθύνες και οι γονείς ισχυρίζονται πως τη νοσηλεία την ασκούσαν ειδικευόμενοι»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.