Διαφωνία Στάμου-Βαλεργάκη στον αέρα του Metropolis για την αγωγή Σιαμπάνη

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Αγωγή κατά του ΠΑΟΚ και προσωπικά κατά του Μάκη Γκαγκάτση κατάθεσε ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, μια μέρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό, έφερε την έντονη αντίδραση του Δικεφάλου για το timing αυτής της αγωγής.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι δυο νομικοί, Μάκης Στάμος και Νίκος Βαλεργάκης, όπου και διατύπωσαν τις διαφορετικές τους απόψεις σχετικά με το ζήτημα. 

Αρχικά ο κ. Στάμος ανέφερε: 

«Το ότι έκανε αυτή την στιγμή ο Σιαμπάνης είναι λάθος του και θα αποδειχθεί μετά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δημοσίευσε ένα συμβόλαιο, αλλά  είπε την αλήθειά. Αυτό που είπε ισχύει, ενώ ο Σιαμπάνης έπαιρνε καλά λεφτά, ήρθε στον Άρη με πολύ λιγότερα. Το ότι δημοσίευσε το συμβόλαιο είναι κάτι το μεμπτό αλλά δεν δικαιολογεί τον Σιαμπάνη. Το θράσος του δεν έχει όρια. Σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, όλοι δουλεύουμε για το κέρδος. Δεν μπορεί να χάνει ένας παίκτης τόσα λεφτά για να είναι πρώτος ή δεύτερος τερματοφύλακας. Ο ΠΑΟΚ συκοφαντήθηκε. Έχουμε σαν δεδομένο ότι ο Καραπαπάς είπε πως προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον Σιαμπάνη. Από εκεί ξεκίνησαν τα πράγματα. Δυστυχώς κάποιοι βλέπουν πως ο ΠΑΟΚ είναι αδύναμος, αν ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αγωγή μέχρι τώρα για δυσφήμιση κατά του Ολυμπιακού ίσως θα άλλαζαν γνώμη οι αντίπαλοι του. Καλή είναι η επικοινωνία και τα λόγια, αλλά οι πράξεις μένουν. Ο ΠΑΟΚ ήδη θα έπρεπε να έχει κινηθεί νομικά για την τεράστια συκοφαντία που υπέστη».


Από πλευράς του ο κ. Βαλεργάκης δήλωσε: 

«Είναι απειλητικό που στράφηκε ο Σιαμπάνης κατά του ΠΑΟΚ; Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας ότι ήταν λάθος η δημοσιοποίηση. Τα προσωπικά δεδομένα δεν έχουν σχέση με το αν είπες την αλήθεια ή όχι. Ο λόγος που προστατεύονται είναι εμφανής. 

Θα ήθελε κανείς να μας βγάλουν το συμβόλαιο μας στα... μανταλάκια; Δημοσιεύτηκε αυτούσιο το συμβόλαιο. Από την άλλη, είναι λίγα τα παραδείγματα των παικτών που μέσω μάνατζερ έχουν πάει σε ομάδες με λιγότερα χρήματα ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Για τους παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό, σκεφτόμαστε τον λόγο που έρχονται στην Ελλάδα με λιγότερα λεφτά; Η υπόθεση ξεκινάει με ένα Ν.Π. ο οποίος προσέγγισε τον παίκτη για να τον δωροδοκήσει. 

Ποιος είναι ο Καραπαπάς, που αναφέρεστε όλοι σε αυτόν; Σημασία έχει το πότε βγήκε η αγωγή; Επειδή κατατέθηκε αυτή, θα παίξει χειρότερα ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό; Και τυχαία να μην έγινε, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν και παραπάνω κίνητρο. Οι νομικοί του ΠΑΟΚ είναι έγκριτοι και ακόμη δεν έχουν κάνει τίποτα γιατί περιμένουν την έρευνα της προανάκρισης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.