Δεύτερος ο ΠΑΟΚ και πάει φουριόζος για σκορ πρόκρισης 

Γιώργος Καστάνης17 Ιανουαρίου 2022

Ανατροπή στην βαθμολογία είχαμε μετά τα πρώτα ματς του 2022 με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει κερδισμένος καθώς πέρασε μόνος δεύτερος μετά την χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ, ενώ μείωσε ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει 34 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές, αφήνοντας την ΑΕΚ στους 33 με τους ίδιους αγώνες, ενώ παράλληλα βρίσκεται στους μείον εννέα βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μετά την χθεσινή (νέα ισοπαλία) των ερυθρολεύκων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 

Θυμίζουμε πως με την ολοκλήρωση του 2021, η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ήταν στους 13 πόντους, πλέον μειώθηκε στους εννέα, ενώ στις 30 Ιανουαρίου ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες στην Τούμπα και με την προοπτική της νίκης, μπορεί η διαφορά να μειωθεί περαιτέρω στους έξι πόντους.

Έχοντας ως παρακαταθήκη τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το βράδυ της Τετάρτης στις 19:00 στην Τούμπα την ΑΕΚ, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να κερδίσει αφενός και αφετέρου να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης, εν όψει του δεύτερου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο, μία εβδομάδα αργότερα.

Είναι πολύ σημαντικό και το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ που θέλει, παρά τα προβλήματα, να φθάσει στην ουσία. Την νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση. Το βασικό είναι να μην προκύψουν προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, καθώς οι παίκτες θα υποβληθούν σε νέα μοριακά τεστ, σύμφωνα με το πρωτόκολλο και εφόσον όλοι είναι υγιείς θα τεθούν στην διάθεση του Λουτσέσκου. Πλέον ο Δικέφαλος μπαίνει σε μία περίοδο με συνεχόμενους αγώνες, στους οποίους μπορεί και θέλει να ανταποκριθεί με επιτυχία. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.