«Δεν ξέρω αν η Ξάνθη συμμετάσχει στη Γ Εθνική, λόγω νομοθεσίας»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΕ Ξάνθης έστειλε έγγραφο με πρακτικό ΔΣ στη διοργανώτρια αρχή στο οποίο έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Super League 2. Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Βετεράνων Ξάνθης, Μπάμπης Χατζιμεστής, και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ακριτική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά τόνισε: «Όταν πληροφορηθήκαμε την είδηση παγώσαμε όλοι, βεβαίως και μας πείραξε πάρα πολύ, αλλά μέσα από το αποκαΐδια μπορεί να βγει κάτι θετικό, να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας οι Ξανθιώτες, αυτοί που πραγματικά την ανέβασαν στη Super League. Πιστεύω ότι μέσα από τη στεναχώρια μας θα παλέψουμε να ξανά βάλουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει.

Δεν ξέρω αν η ομάδα μπορέσει να συμμετέχει στη Γ Εθνική, λόγω νομοθεσίας. Η λύση είναι η Γ Εθνική, η Β δεν υπάρχει για εμάς. δεν υπάρχει ΠΑΕ έχει δηλώσει πτώχευση». 

Αν υπάρχει οικονομική στήριξη από τους οικονομικούς παράγοντες της περιοχής, απάντησε: «Δεν μιλάμε για του χρόνου η ομάδα να επιστρέψει στη Β Εθνική, πρέπει να μπουν οι βάσεις για να μπορεί η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.  Υπάρχει ένα οξύμωρο πράγμα στη Ξάνθη. Δεν υπήρχε ερασιτέχνης, ενώ υπάρχει διοικητικά δεν υπήρχε αγωνιστικά και υπάρχουν δυσκολίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.