Δεν τη σταματάει ούτε η παράδοση

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος26 Σεπτεμβρίου 2020

Ακόμη είμαστε στην αρχή. Κάποιες ομάδες τώρα θα πραγματοποιήσουν πρώτη παρουσία στο νέο Πρωτάθλημα. Δεν έχουν συμπληρώσει ούτε ένα μήνα μετά την έναρξη προετοιμασίας τους. Άλλες έχουν δώσει ήδη ευρωπαϊκά ματς. Δεν είναι για... πολλά-πολλά στοιχηματικά. Να τις δούμε, να τις κρίνουμε πρώτα, να σχεδιάσουμε στο μυαλό μας την πιθανή πορεία τους, τις δυνατότητές τους, τους στόχους τους και μετά. Εννοείται πως... όλο και κάτι θα παίξουμε. Και έχει επιλογές το Σαββατοκύριακο. Χαλαρά...

Ξεκινάμε με την Ιταλία όπου θα έχουμε τη δεύτερη αγωνιστική στο Campionato. Η Αταλάντα μπαίνει πρώτη φορά σε επίσημο ματς μετά την 1 Σεπτεμβρίου που συγκεντρώθηκε για προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Ίδια φιλοσοφία, χωρίς μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Ομάδα που ξέρουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Η πρεμιέρα της Τορίνο, επίσης μια από τα ίδια. Ήττα χωρίς πολλά πράγματα στη Φλωρεντία και διατήρηση μιας παράδοσης 45 ετών πλέον! Οι Μπεργκαμάσκι έχουν και διάθεση και ποιότητα να κερδίσουν την Τορίνο. Πιο safe στο 2&Over και για να αυξήσουμε την απόδοση.

Η Σαμπντόρια ήταν απογοητευτική με τη Γιουβέντους. ΟΚ δεν είχε εύκολο έργο προφανώς. Της λείπει ξανά ο Γκαμπιαντίνι. Σημαντική απουσία και σε ματς που στα μάτια μου είναι κρίσιμο παρ' ότι δεύτερη μόλις αγωνιστική. Η Μπενεβέντο θα έχει στόχο τη σωτηρία και αν πάρει κάτι στη Γένοβα θα μετρήσει στο τέλος. Αξία στοιχηματικά υπάρχει μόνο στο Χ2-2dnb. H Σπέτσια για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στη Serie A, όμως είναι άτυχη γιατί βρίσκει μια καλή ομάδα απέναντί της, τη Σασουόλο. Δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Δεν είναι ότι καλύτερο στοιχηματικά σαν απόδοση. Όπως και η νίκη της Νάπολι επί της Τζένοα δεν αποτελεί ευκαιρία. Με Over όμως (γιατί και η Τζένοα σκόραρε 4 στην πρεμιέρα) είναι πιο... υποφερτό. Το σημείο στην Ιταλία είναι η νίκη της Γιουβέντους στη Ρώμη. Προβλημάτισε η Ρόμα, φήμες ακούγονται για τον Φονσέκα, γκάφα με τον Ντιαβαρά έκαναν και έχασαν το βαθμό στη Βερόνα. Ο Πίρλο έπαιξε πολύ ωραία το 3-5-2, η Γιουβέντους μπορεί να μην έχει καλή παράδοση στο Ολίμπικο, αλλά είναι... Γιούβε.

Στην Ισπανία η ασταθής Βαλένθια από τη μια και η καλά οργανωμένη Ουέσκα, είναι ομάδες που σαν «σταύρωμα» μπορεί να πετύχουν έστω από ένα γκολ. Όπως επιλογή για γκολ κυρίως (GG ή Over) είναι και το Οσασούνα-Λεβάντε. Και βάσει αποδόσεων, αλλά και αγωνιστικά για όσους παίζουν ισοπαλία το Βαγιαδολίδ-Θέλτα είναι από τα πιθανά, όμως θα μείνω περισσότερο στο Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ. Περιμένω να έχει γκολ και από τις δύο. Πρώτο ματς για την Μπάρτσα μετά από το σίριαλ παραμονής του Μέσι, όχι και το καλύτερο κλίμα και αποδυναμωμένη. Η Βιγιαρεάλ από τη μέση και μπροστά ιδιαίτερα έχει παίκτες να απειλήσουν. Κι αν δύσκολα πάει το χέρι στην κόντρα, το Combo με γκολ μοιάζει ωραιότερο.

ΥΓ: Αν ξεκινήσει τον Σουάρες ο Σιμεόνε, καλή επιλογή για σκόρερ κόντρα στην κουρασμένη Γρανάδα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΖΕΝΟΑ 1 & OVER

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΥΕΣΚΑ GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.